Accident cu şase victime pe DN2, lângă Buzău. Doi dintre răniţi sunt copii

Un grav accident rutier s-a produs duminică seara în judeţul Buzău, pe raza localităţii Costeşti, la kilometrul 93 al DN2.

25 iun. 2017, 16:16
Accident cu şase victime pe DN2, lângă Buzău. Doi dintre răniţi sunt copii

UPDATE, ora 21.05 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Buzău, circulația rutieră pe DN2 (E85) Urziceni – Buzău s-a reluat în condiții normale. Din pricina unei coliziuni dintre două autoturisme care a avut loc în jurul orei 18.30, traficul fusese oprit, respectiv îngreunat la km 93, în zona localității Costești. Șase persoane au fost rănite (4 adulți și 2 copii).

UPDATE, ora 20.20 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Buzău, circulația rutieră pe DN2 (E85) Urziceni – Buzău s-a reluat, pe jumătate ce cale. Din pricina unei coliziuni dintre două autoturisme care a avut loc în jurul orei 18.30, traficul fusese oprit pe ambele sensuri la km 93, în zona localității Costești.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina unei coliziuni dintre două autoturisme care a avut loc în jurul orei 18.30, circulația rutieră pe DN2 (E85) Urziceni – Buzău este momentan oprită pe ambele sensuri la km 93, în zona localității buzoiene Costești.

Se pare că accidentul s-a produs în urma exploziei unei anvelope la un Cielo, moment în care un autoturism Honda l-a izbit în spate. Doi copii, de 7 și 9 ani, din Cielo, sunt răniți mai grav. În mașină ar fi fost și patru adulți.