Circulaţie oprită pe DN2, la ieşirea din Buzău. Trafic îngreunat pe A1 Sibiu – Deva

Circulaţia rutieră este oprită, vineri dimineaţa, pe podul vechi de pe DN2, la ieşirea din municipiul Buzău către Râmnicu Sărat, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe A1 Sibiu - Deva, dar şi pe DN 58A, în judeţul Caraş-Severin.

RomaniaTV.net
27 apr. 2018, 05:12
Circulaţie oprită pe DN2, la ieşirea din Buzău. Trafic îngreunat pe A1 Sibiu – Deva

În judeţul Buzău, circulaţia rutieră este oprită pe podul vechi, situat pe DN2, la ieşirea din municipiul Buzău către Râmnicu Sărat, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie, potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier se desfăşoară însă pe podul nou, prevăzut cu câte o bandă pe sens, circulaţia fiind dirijată prin semafoare. De asemenea, pe acest pod, este instituită şi restricţie pentru tonajul greu, respectiv al autoturismelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, astfel: vineri, în intervalul orar 10,00-22,00 sâmbătă, între orele 08,00-18,00, şi duminică, în intervalul orar 12,00-22,00.

Tot în acest judeţ, există restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN10 Buzău – Braşov, ca urmare a alunecărilor de teren produse în zonă.

Sursa citată mai informează că pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 255+800 de metri, un tir încărcat cu lemne s-a răsturnat pe sensul de mers Deva către Sibiu, ocupând banda a doua. Se circulă pe prima banda, precum şi pe cea de urgenţă, fără ca valorile de trafic să fie ridicate în urma evenimentului.

Totodată, în judeţul Caraş-Severin, pe DN 58A, la kilometrul 38+150 de metri, în apropierea localităţii Ezeriş, circulaţia rutieră este îngreunată, din cauza unui eveniment rutier, în care un excavator a rămas imobilizat pe prima bandă a sensului de mers Lugoj – Reşiţa, ca urmare a unei defecţiuni tehnice. Traficul va fi reluat în condiţii normale în cursul zilei de vineri, după remedierea defecţiunii şi eliberarea carosabilului.