Circulaţie PARALIZATĂ la metrou din cauza unei defecţiuni: s-au rupt şinele

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala II (Berceni - Pipera), între staţiile Romană şi Universitate, se desfăşoară pe un singur fir joi seară în urma unei defecţiuni la şina de metrou. Defecţiunea tehnică produsă joi seară pe Magistrala de metrou Berceni - Pipera a dat peste cap întreg traficul rutier pe ruta respectivă, mii de bucureşteni fiind nevoiţi să găsească mijloace alternative de transport pentru a ajunge acasă.

RomaniaTV.net
17 iul. 2014, 17:02
Circulaţie PARALIZATĂ la metrou din cauza unei defecţiuni: s-au rupt şinele

„Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară pe un singur fir între staţiile Romană şi Universitate, în urma unei defecţiuni la şina de metrou produsă la ora 18,00. La faţa locului se află o echipă de intervenţie pentru remedierea situaţiei cât de repede posibil”, a declarat, pentru AGERPRES, Evelyne Croitoru, şeful Departamentului de Comunicare al Metrorex.

În toate staţiile de metrou se fac anunţuri pentru a avertiza călătorii că vor exista depăşiri ale intervalului de circulaţie al trenurilor de metrou. La staţiile de metrou de pe Magistrala II, foarte mulţi oameni s-au arătat revoltaţi de faptul că nu erau înştiinţaţi despre situaţia creată, unii dintre ei părăsind peroanele după ce validaseră cartela de călătorie.

Mai mulţi călători care au reuşit totuşi să circule cu garniturile de tren de pe Magistrala II au afirmat că unor persoane li s-a făcut rău în timpul călătoriei din cauza aglomeraţiei din tren şi a căldurii insuportabile.

Din cauza defecţiunii de la metrou, şi mijloacele RATB au fost suprasolicitate de cei care doreau să ajungă în centrul Capitalei sau în zona de sud a oraşului.

Vezi: Cum arată noile trenuri de metrou CAF, intrate în circulaţie de astăzi FOTO VIDEO