Citate de la cele mai puternice femei ale lumii

Este foarte important să ai mentori şi modele, aşa că am ales pentru tine câteva vorbe înţelepte ale celor mai de succes femei ale lumii. Lasă-le să te inspire!

RomaniaTV.net
28 ian. 2014, 15:01
Citate de la cele mai puternice femei ale lumii

După ce ne-am delectat cu cele mai inteligente şi inspirante citate ale lui Marilyn Monroe şi am revizuit cele mai importante reguli de stil ale lui Coco Chanel, a venit momentul să ne concentrăm atenţia asupra unor citate motivaţionale de la cele mai puternice femei ale lumii. Pe noi toate vorbele înţelepte de mai jos ne-au inspirat aşa că ne dorim să aibă acelaşi efect şi asupra ta, să te inspire să lupţi pentru a atinge succesul.

“Cred în roz. Cred că râsul este cea mai bună metodă de a arde caloriile. Cred în sărut, în sărutul pasional. Cred în a fi puternic atunci când e greu. Cred că femeile cele mai frumoase sunt femeile fericite. Cred că mâine este o nouă zi şi cred în miracole.”

Audrey Hepburn

“Nu ţine lângă tine oameni care te trag în jos. Ai încredere în instinctele tale…relaţiile bune te fac să te simţi bine. Şi nu este vorba doar despre omul cu care te căsătoreşti, e vorba şi despre prietenii pe care ţi-i alegi.”

“Ar trebui să avem întotdeauna 3 prieteni în viaţă: unul care merge înaintea noastră, pe care îl admirăm şi urmăm; unul care merge alături de noi, care ne este alături fiecare pas al călătoriei; cel de-a treilea este cel care merge în urma noastră şi pe care îl tragem în faţă odată ce drumul este sigur.”

Citeste si alte citate pe Cosmopolitan.ro.