Citeşte horoscopul lunii octombrie: Află previziunile pentru zodia ta!

Luna octombrie 2014 aduce in prim-plan relatiile. Fiind un subiect extrem de sensibil, se va incerca o abordare cat mai apropiata de realitate. Indiferent ca e vorba despre relatii sentimentale, de prietenie sau de afaceri, raporturile vor fi destul de incordate si se poate ajunge oricand la un dezechilibru.

26 sept. 2014, 08:22
Citeşte horoscopul lunii octombrie: Află previziunile pentru zodia ta!

Trigonul de Foc, format de Marte (aflat in Sagetator) cu Jupiter (in Leu) si Uranus (in Berbec) imprima intregii perioade un aer innoitor.

Aceasta luna poate aduce mari schimbari, insa in acelasi timp se pot provoca si rupturi. Balantele, Sagetatorii si Leii trebuie sa acorde o atentie mai mare acestei luni.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pentru perioada urmatoare, citeste horoscopul lunii octombrie 2014!

Berbec
Berbecii trebuie sa se astepte la cateva schimbari in aceasta perioada, insa pozitia planetei Mercur nu ii va ajuta prea mult in luarea deciziilor. Se pot trezi cu surprize neplacute sau e posibil sa intre in conflict cu anumite persoane din anturaj sau de la locul de munca. Totodata, trebuie sa fie deschisi la provocari.

Taur
Astrele au planuri mari pentru Tauri. Le-au rezervat acestora o serie de schimbari, in special pe plan profesional. Acesti nativi vor fi nevoiti sa ia cateva decizii serioase si sa incerce sa reia legaturile cu cateva persoane din trecut. Totodata, Taurii nu trebuie sa se astepte la o perioada usoara, vor intampina multe dificultati si trebuie sa invete sa le depaseasca.

Gemeni
Gemenii vor fi foarte carismatici in aceasta perioada, vor avea succes pe toate planurile si vor reusi sa faca fata oricaror situatii. Presiunile ce vor fi facute asupra acestor nativi nu vor avea niciun efect negativ. Din contra, Gemenii vor reusi sa iasa in evidenta si sunt sanse sa puna bazele si unei noi afaceri.

Citeşte mai mult pe ele.ro