Cîţu: „Socialiştilor, vă dau un sfat. Puneţi mâna pe carte!”

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, susţine faptul că PSD produce ştiri false pe teme economice, care îl vizează în mod direct. 

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 16:08
Cîţu: „Socialiştilor, vă dau un sfat. Puneţi mâna pe carte!”

”Disperare, numele tău este PSD! De câteva zile tot PSD-ul produce ştiri false pe teme economice la adresa mea. Socialiştilor, va dau un sfat. Puneţi mâna pe carte”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

În ultimele zile, PSD a criticat, prin intermediul mai multor mesaje postate pe Facebook, deprecierea leului în raport cu euro, deficitul bugetar şi creşterea datoriei publice.

”În vreme ce miniştrii PNL fac balet prin comisii şi cer să nu fie votaţi nici măcar de colegii lor liberali, forurile internaţionale trag semnale puternice de alarmă cu privire la economie. Comisia Europeană a prognozat un deficit bugetar de 4,9% din PIB pe 2020, cu o perspectivă de creştere exponenţială spre 6,9% în 2021. Datoria publică a României este prognozată la 42% din PIB în 2021. România va fi plasată în zona de deficit excesiv, o premieră istorică ruşinoasă!”, a scris PSD pe Facebook.

În pls, social-democraţii au afirmat că preţurile la gazevor exploda, după ce ”PNL a dat liber companiilor să stabilească ce preţuri vor ele pentru gazul natural livrat populaţiei…dar de la 30 iunie 2020”.