Ciucă: Nu vom creşte taxele şi impozitele. Dacă repetăm greşeala şi anul viitor, atunci ceva nu funcţionează

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că este „o asumare a tuturor” legat de faptul că nu vor creşte taxele şi impozitele.

16 nov. 2023, 15:23
Ciucă: Nu vom creşte taxele şi impozitele. Dacă repetăm greşeala şi anul viitor, atunci ceva nu funcţionează

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a admis că a fost o greşeală în ceea ce priveşte estimarea veniturilor.

„Este o asumare a noastră, a tuturor, legat de faptul că nu vom creşte taxele şi impozitele. Este absolut incorect faţă de mediul de afaceri să venim cu creşterea taxelor şi impozitelor, undeva în prima jumătate sau a doua jumătate a anului”, a spus Nicolae Ciucă, întrebat dacă PNL va impune în coaliţie această condiţie, potrivit news.ro.

Citește și: Marcel Ciolacu anunț de ultimă oră pentru români! ”Am spus foarte clar, anul viitor nu vor fi taxe noi”

Despre o posibilă reajustare, cum s-a întâmplat anul acesta, Ciucă a spus: „Dacă am trecut anul acesta printr-o astfel de situaţie, eu cred că dacă repetăm greşeala şi anul viitor, atunci, ceva nu funcţionează”. Întrebat dacă a fost o greşeală ceea ce s-a întâmplat anul acesta, Ciucă a replicat: „A fost o greşeală în ceea ce priveşte estimarea veniturilor, de aceea suntem în situaţia în care suntem”.

Citește și: Rareş Bogdan, replică devastatoare la adresa lui Marcel Ciolacu. În anii ’90, Iliescu ne făcea „golani”, după 33 de ani PSD a trecut la „mitocanule”