Ciudatul PACT făcut de un actor celebru şi o femeie la vârsta de 40 de ani. Soluţia extremă la care au recurs

Un cuplu de homosexuali şi o femeie din Marea Britanie, prieteni buni, au recurs la un pact ciudat în momentul în care au împlinit vârsta de 40 de ani. Astfel, cu ceva timp în urmă, ei au promis că vor avea copii împreună, în cazul în care nu îşi vor găsi sufletul pereche.

21 aug. 2013, 09:12

Charlie Condou, un cunoscut actor de telenovele din Marea Britanie, a făcut un pact cu o prietenă bună, Catherine Kanter. Astfel, ei au promis că vor avea împreună un copil, dacă până la vârsta de 40 de ani nu ăşi vor găsi sufletul pereche, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Metodă inedită de a face un copil. Vezi ideea unui cuplu american VIDEO

Acum patru ani, după mai multe încercări de însămânţare artificială, femeia a rămas însărcinată cu Georgia, primul lor copil. Ulterior, cuplul inedit l-a adus pe lume şi pe Hal, un băieţel de doar doi ani. În prezent, trei oameni cresc doi copii, o mamă singură şi un cuplu de gay celebru.

Citeşte şi Dependentă de naşteri: o femeie din Marea Britanie e mamă surogat pentru zece copii

Mereu am vrut să fiu tată. Atunci când le-am spus părinţilor că sunt gay, când eram adolescent, singura lor îngrijorare a fost că nu voi fi niciodată un tată, cu toate că ştiau cât de mult îmi doresc asta. Catherine şi eu am avut o conversaţie pe care mii de femeie le au cu prietenii lor homosexuali, un fel de plan B, să avem copii împreună dacăp nu ne găsim sufletele pereche„, a povestit Charlie.