Ciuhodaru, la România TV: Domnul Ritli m-a sunat, el a dorit să ocup funcţia

Tudor Ciuhodaru a declarat la România TV că a fost numit în funcţia de consilier onorific la Ministerul Sănătăţii chiar de ministrul Ladislau Ritli. "Am fost solicitat într-o situaţie de criză să rezolvăm o situaţie de urgenţă, nu am solicitat nicio funcţie", a spus Ciuhodaru.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 10:12
Ciuhodaru, la România TV: Domnul Ritli m-a sunat, el a dorit să ocup funcţia

Tudor Ciuhodaru a spus că nu i-a fost comunicat oficial faptul că nu mai este consilier onorific al Ministrului Sănătăţii deoarece se afla la spital şi-şi consulta pacienţii.

Nici nu avea cum să mă sune domnul ministru. Sunt la spital în Iaşi să îmi văd pacienţii. Eu am fost solicitat pentru a rezolva o situaţie de urgenţă într-o situaţie de urgenţă. Nu am căutat o funcţie, nu asta îmi doresc. Domnul Ritli m-a sunat, el a dorit să ocup o funcţie. Acum au fost numiţi în funcţie doi profesionişti şi eu nu mai am ce face. În continuare îmi voi oferi sprijinul pe probleme de expertiză pe urgenţă. Eu am recomandat doi profesinişti care se pricep pe Legea Sănătăţii„, a declarat Tudor Ciuhodaru, la România TV.

Ciuhodaru a mai spus pentru MEDIAFAX că este medic şi deputat şi că are de dus campania pentru Primăria Iaşi, dar şi că la spital are „treabă multă”.

Sunt medic şi deputat şi am o campanie de dus, cea pentru Primăria Iaşi. Eu sunt acum la spital la Iaşi şi am treabă multă„, a mai declarat Tudor Ciuhodaru.

Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, l-a eliberat pe Tudor Ciuhodaru din funcţia de consilier onorific al Ministerului Sănătăţii.

Preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae, a declarat că nu îl deranjează excluderea lui Tudor Ciuhodaru din Ministerul Sănătăţii, pentru că nu vede ce putea să realizeze parlamentarul în consilierea ministrului, precizând că acesta ar putea fi consultat dacă s-ar face un proiect despre reducerea consumului de etnobotanice sau de alcool.