„Civilizaţia pierdută a ATLANTIDEI a ieşit la LUMINĂ”. Descoperirea FABULOASĂ care schimbă istoria

Ploile torenţiale care au măturat săptămânile trecute teritoriul Marii Britanii au adus cu ele şi ceva bun, pe lângă dezastrul general. În satul Borth, Ceredigion, Wales au ieşit la iveală "cioturile" unei păduri despre care oamenii de ştiinţă spun că datează de acum 5000 de ani.

RomaniaTV.net
26 feb. 2014, 10:17

Plaja din Borth este acoperită cu cioturi de copaci. Zona este cunoscută pentru importanţa arheologică, iar multe voci spun că aici se găsesc rămăşiţele Atlantidei.

„Ceea ce în trecut era numai o bănuială, acum a devenit aproape certitudine. Atlantida nu este doar o legendă, iar istoria va aduna în paginile sale povestea aceasta care este cât se poate de reală. Civilizaţia Atlantidei îşi are leagănul aici. Trebuie să facem teste şi să analizăm dovezile arheologice pentru a demonstra totul cu date concrete”, spun arheologii care testează deja „probele” scoase la lumină de forţa naturii.

Acum vor fi duse în laborator aceste probe luate din „pădurea milenară” şi rezultatele vor stabili cu exactitate despre ce este vorba.