Cizmarul lui Băsescu se vrea primar în locul finului

Ştefan Filipaş, cel care i-a trimis preşedintelui Traian Băsescu o pereche de pantofi anul trecut, vrea să devină primar al Aradului, candidând ca independent. Filipaş a devenit cunoscut după ce a iniţiat o variantă a programului "Rabla" pentru pantofi, printre beneficiarii săi fiind chiar şeful statului.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 09:28
Cizmarul lui Băsescu se vrea primar în locul finului

Filipaş i-a trimis lui Băsescu prin curierat o pereche de pantofi după ce l-a auzit pe şeful statului spunând că nu are voie să umble cu pantofi vechi.

Acum, Filipaş vrea să candideze pentru Primăria Aradului, la sugestia clienţilor săi.

„Am văzut că, în întreaga ţară, tot mai multe persoane vor să candideze din postura de independent. Eu nu am făcut politică niciodată. Tot mai mulţi clienţi mă îndeamnă să candidez”, a declarat Ştefan Filipaş sau „Ştefy pantofarul”, aşa cum este cunoscut de clienţi.

„Nu voi face pomeni electorale. Cine vrea să mă voteze, să mă voteze pentru ceea ce sunt”, spune Filipaş.

Acesta este deja familiarizat cu atribuţiile de edil după ce a participat anul trecut la campania „O zi cu primarul”. Timp de o zi, Filipaş l-a însoţit pe actualul primar Gheorghe Falcă la activităţile desfăşurate de acesta.

Pe lângă perechea de pantofi cu care l-a cadorisit pe preşedintele Băsescu, Filipaş a atras atenţia presei după ce s-a oferit să repare gaura din talpa pantofilor lui Jeffrey Franks, surprins de fotografi cu o gaură în talpa pantofului. Însă, şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional nu a dat curs ofertei arădeanului.

În prezent, primar al Aradului este democrat-liberalul Gheorghe Falcă, finul lui Traian Băsescu.