Clădire plină cu oameni, prăbuşită în China. Zeci de persoane sunt prinse sub dărâmături

O clădire imensă, în care se aflau un hotel, apartamente şi o sală de cinema, s-a prăbuşit în China. Zeci de oameni sunt daţi dispăruţi.

30 apr. 2022, 23:41
Clădire plină cu oameni, prăbuşită în China. Zeci de persoane sunt prinse sub dărâmături

Clădire plină cu oameni, prăbuşită în China. Catastrofa s-a petrecut, vineri, în oraşul chinez Changsha.

Clădire prăbuşită în China. Zeci de oameni daţi dispăruţi

Citeşte şi Clădire cu 12 etaje, prăbuşită la Miami. Cel puţin un om a murit, momentul producerii dezastrului a fost surprins de camere VIDEO

În clădirea respectivă se aflau un hotel, apartamente şi o sală de cinema. Cel puţin 23 de persoane erau prinse sub dărâmături sâmbătă, iar alţi 39 de oameni nu au putut fi contactaţi. Autorităţile nu au declarat niciun deces.

Asemenea catastrofe sunt destul de frecvente în China, din cauza nerespectării regulilor de siguranţă şi a indiferenţei celor care ar trebui să controleze respectarea regulilor, scrie news.ro. 

Clădire cu 21 de etaje, prăbuşită la Lagos. Peste 100 de oameni prinşi sub dărâmături

Cel puţin zece persoane au murit şi peste 100 sunt date dispărute la Lagos, capitala comercială a Nigeriei, după ce o clădire înaltă aflată în construcţie s-a prăbuşit.

Imobilul rezidenţial de 21 de etaje era situat pe una dintre străzile de lux din Lagos. Acesta s-a prăbuşit în timp ce zeci de muncitori se aflau pe şantier.

Potrivit martorilor, peste 100 de persoane sunt date dispărute, transmite presa nigeriană.

Autorităţile statului Lagos au anunţat deschiderea unei anchete.

Cazurile de prăbuşire a unor clădiri sunt frecvente în Nigeria, cea mai populată ţară din Africa, din cauza nerespectării reglementărilor în materie de construcţie şi a calităţii proaste a materialelor folosite.

Citeşte şi Momentul teribil în care o clădire cu două etaje s-a prăbuşit marţi seara, în Turcia. Zeci de persoane prinse sub dărâmături VIDEO