Clădirea turn din Zona 51. Adepţii teoriilor conspiraţioniste spun că asta e legătura cu extratereştrii VIDEO

Zona 51 (sau Area 51) este un teritoriu celebru teritoriu situat în Nevada (SUA), fiind unul dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane. Oficial, aici s-ar experimenta diferite tipuri de avioane şi arme (în hangarele bazei se aplică tehnologii superevoluate, aşa că nu este de mirare faptul că avioanele Blackbird şi Stealth au fost construite acolo); dar, informaţii secrete scurse din zonă au arătat că aici s-ar afla nave extraterestre şi chiar extratereştri. 

07 iun. 2015, 11:50
Clădirea turn din Zona 51. Adepţii teoriilor conspiraţioniste spun că asta e legătura cu extratereştrii VIDEO

Mulţi oameni cred chiar că, literalmente, „zona 51” beneficiază de tehnologie de pe alte planete, fiind o zonă de testare şi ascundere a navelor spaţiale extraterestre, scrie lovendal.ro. Noaptea, deasupra bazei pot fi văzute lumini stranii, şi mulţi curioşi sunt de părere că în subteran se ascunde o instalaţie enormă.

Citeşte şi Extratereştrii pe care îi căutau cercetătorii erau pământeni. Misterul care a bulversat lumea

De pe canalul „Mister Enigma”, de pe YouTube, aflăm un lucru foarte interesant. Dacă ne ducem cu Google Earth (programul cu ajutorul căruia putem vizualiza din satelit tot Pământul) în „Zona 51″, acolo vom găsi ceva foarte interesant: un turn, un „zgârâie-nori” dacă vreţi! Ce să caute aşa ceva într-o zonă militară strict interzisă publicului? Să fie o clădire destinată personalului militar de acolo? Nu cred că s-ar fi construit aşa ceva, locuinţele militare fiind mult mai discrete.

Citeşte şi Navă spaţială, surprinsă de cei de la NASA, de pe ISS VIDEO

Autorul videoclipului se întreabă şi el legitim: ce caută un asemenea turn în mijlocul deşertului? Nu cumva ar putea fi un fel de turn-radio pentru comunicaţii cu extratereştrii? E greu de spus. Atunci când se încearcă vizualizarea de la nivelul „zero” al Pământului cu ajutorul lui Google Earth, clădirea devine plată. Bineînţeles, Armata Americană n-ar fi permis niciodată lui Google să facă publică zona militară de la „Area 51” de la nivelul solului.