Clanul Bercea cere strămutarea procesului de şantaj cu Mircea Băsescu, de teama INFLUENŢEI lui Traian Băsescu

Clanul Bercea cere strămutarea procesului de şantaj de la Constanţa, acuzând influenţa lui Traian Băsescu şi că se simt nedreptăţiţi. Magistraţii Tribunalului Constanţa au rămas în pronunţare.

RomaniaTV.net
05 mart. 2015, 12:05
Clanul Bercea cere strămutarea procesului de şantaj cu Mircea Băsescu, de teama INFLUENŢEI lui Traian Băsescu

Clanul Bercea s-a reunit din nou în instanţă la Constanţa. Rudele interlopului Sandu Anghel au cerut ca procesul în care sunt acuzate că l-au şantajat pe Mircea Băsescu să se judece în altă parte. Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, chiar a ţinut să precizeze că nu mai are încredere în magistraţii din Constanţa.

„Când mai erau două zile până la ziua lui Mircea Băsescu a fost eliberat din arest şi la bărbatul meu de zece luni de zile Curtea de Apel respinge în continuare. Din cauza Curţii de Apel vreau să strămute dosarul. De la Băsescu, el are influenţă. Bărbatului meu nu îi dă drumul. Fratelui lui i-a dat”, spune Izaura Anghel.

Apărătoarea clanului Bercea susţine că Mircea Băsescu are prea multe legături la Constanţa.

„Se bucură de calitatea pe care o are, de frate al fostului preşedinte al statului, de afacerile pe care le desfăşoară în Constanţa”, a punctat avocata prezentă joi la Tribunalul Constanţa.

Magistraţii din Constanţa au rămas în pronunţare asupra cererii familiei interlopului.