Clanul Duduianu, atac sângeros la Londra. „Prințul țiganilor” ar fi fost executat de Anaser, vărul lui Emi Pian

Clanul Duduianu, implicat într-un nou atac sângeros la Londra. Adrian Hârjan, originar din Iaşi, supranumit şi "Prințul țiganilor", ar fi fost înjunghiat de mai multe persoane, la comanda lui Anaser, vărul lui Emi Pian.

19 mart. 2021, 09:10
Clanul Duduianu, atac sângeros la Londra. „Prințul țiganilor” ar fi fost executat de Anaser, vărul lui Emi Pian
Anaser Duduianu ar fi fost implicat într-un nou atac sângeros

Clanul Duduianu, atac sângeros la Londra. Anaser Duduianu, care este fugit din ţară, asta după ce a fost arestat în lipsă, pentru că l-ar fi jefuit şi şantajat pe Florin Salam, ar fi implicat într-un nou conflict sângeros.

Incidentul ar fi avut loc la periferia Londrei, în timpul unei partide ilegale de poker. Adrian Hârjan, unul dintre membrii importanți ai clanului Cosmos, supranumit şi „Prințul țiganilor”, ar fi fost înjunghiat de mai multe persoane din clanul Duduianu. Tăieturile nu ar fi fost extrem de grave, ci ar fi reprezentat mai degrabă un avertisment.

Citeşte şi: Clanul Duduianu, trimis în judecată. 13 membri sunt acuzaţi că au şantajat şi tâlhărit manelişti

Clanul Duduianu, atac sângeros la Londra

Un lider al clanului Cosmos a postat recent un mesaj pe reţelele de socializare, adresat clanului Duduianu, în special lui Anaser. „Când am ajuns acolo, erau deja gărzi. Noi nu suntem prăduitori. Noi murim greu. Suntem samurai. Suntem născuți să ne luptăm… Este greșit ce ai făcut tu, Anaser!”, au anunțat aceștia, potrivit Spynews.ro.

„Prințul țiganilor”, din clanul Cosmos Tănase, este cunoscut, în special, pentru infracțiuni cu violență, dar și trafic de persoane. Despre aceștia, presa a relatat, în trecut, că își schingiuiau sclavii minori, pentru a-i folosi la cerșit. Conform presei din Germania, pentru a impresiona trecătorii, copiilor traficați de clanul Cosmos le erau zdrobite degetele cu ciocanul.

Adrian Hârjan, unul dintre membrii importanți ai clanului Cosmos

Anaser Duduianu, reţinut în Anglia după ce a provocat un scandal monstru

Anaser Duduianu

, unul dintre verii lui Emi Pian, a provocat un scandal monstru în Anglia, din cauza unui lăutar. Bărbatul a fost reţinut de poliţia londoneză, după ce a intrat cu maşina într-un restaurant.

Altercația dintre Anaser Duduianu și câțiva interlopi din Craiova a fost provocată chiar de membrul clanului Duduianu. După ce s-a încăierat cu membrii unui grup rival din cauza unui lăutar, Anaser Duduianu a intrat cu mașina în restaurant, drept răzbunare că ar fi fost călcat în picioare de interlopii din Craiova.

Anaser a vrut să-i cânte un lăutar care a fost adus la restaurant de alt grup. De aici a pornit tot scandalul. Oamenii s-au supărat și l-au încolțit pe Anaser. După ce a fost bătut, a vrut să se răzbune și a intrat cu mașina în restaurant”, a declarat un martor al evenimentului pentru Cancan.ro.

La scurt timp după incident, interlopul a fost reţinut de oamenii legii. Acesta era dat în urmărire internaţională de două luni, pe numele lui fiind emis şi un mandat de arestare european.