Clanul Duduianu, trimis în judecată. 13 membri sunt acuzaţi că au şantajat şi tâlhărit manelişti

Clanul Duduianu, trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru şantaj şi tâlhărie, treisprezece dintre ei fiind acuzaţi că au cerut prin violenţă mari sume de bani de la cântăreţi de manele. Acuzaţiile aduse sunt de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, ameninţare şi altele.

16 nov. 2020, 16:37
Clanul Duduianu, trimis în judecată. 13 membri sunt acuzaţi că au şantajat şi tâlhărit manelişti

Clanul Duduianu trimis în judecată. Au fost trimişi în judecată Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin (zis Aramis), Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva, Ion Corporan, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Niculae Duduianu nu poate fi eliberat condiţionat. Tatăl lui Emi Pian este grav bolnav

În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare„, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Clanul Duduianu, trimis în judecată

Concret, membrii clanului Duduianu sunt acuzaţi că au tâlhărit mai mulţi manelişti după spectacole sau i-ar fi obligat să cânte gratis la diverse evenimente.

De asemenea, interlopii au cerut bani maneliştilor, sumele pretinse fiind de până la 100.000 euro.

În dosar s-au constituit părţi civile mai mulţi cântăreţi de manele, printre care Florin Salam (Florin Stoian, pe numele real), Leo de la Kuweit (Leonard Mădălin Octavian Gaftone) şi Marian Oprea.

Ce i-au făcut interlopii lui Florin Salam

Anaser, unul dintre liderii clanului Duduianu, este dat în urmărire internațională de autoritățile din România încă din 14 august. Cercetat în dosarul penal de șantaj și tâlhărie care a fost deschis de maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță, Anaser a fugit în Marea Britanie.

Citeşte şi: Anaser Duduianu, reţinut în Anglia după ce a provocat un scandal monstru. A intrat cu maşina într-un restaurant

După conflictul ultramediatiatizat în care a murit Emi Pian, Anaser a devenit liderul clanului Duduienilor. Numai că acesta este urmărit în dosarul penal de șantaj și tâlhărie constituit pe baza plângerilor maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Țancă Uraganul. Sătui să cotizeze la Duduieni, cei trei i-au indicat pe interlopii din clan că le-au luat cu forța aproximativ 100.000 de euro.

Cei din clanul Duduienilor aveau o strategie prin care îi forțau pe Florin Salam și pe ceilalți maneliști, inclusiv pe vărul lor, Țancă Uraganul, să le dea „parandărăt” la dedicațiile de la diferite evenimente.

Adică unul striga: „1.000 de euro de la mine pentru cutare”. Asta ca să atragă alți participanți la chefuri să facă dedicații și mai bănoase. Dacă următorul îi oferea manelistului 1.500 de euro, acei 1.500 de euro celor din clanul Duduianu”, explică un insider. La multe cântări, interlopii încasau mai mulți bani decât maneliştii!

Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Interlopii i-au „confiscat” sume uriaşe de bani timp de 11 ani.


loading...