Clanul lui Vâju a terorizat Moldova cu ajutorul poliţiei

Gruparea Vâju a terorizat ani de zile zona Frasin-Gura Humorului, poliţiştii închizând ochii la ilegalităţile comise. Sute de oameni ţinuţi la respect cu bătăi şi ameninţări cu moartea în timp ce poliţiştii au muşamalizat 70 de dosare penale.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 14:24
Clanul lui Vâju a terorizat Moldova cu ajutorul poliţiei

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au pus poliţia la zid într-un dosar în care 16 indivizi au fost daţi la începutul acestei săptămâni pe mâna judecătorilor, scrie evz.ro.

Ancheta continuă faţă de alte 33 de persoane cercetate pentru fel de fel de fărădelegi, de la şantaj, taxe de protecţie, la contrabandă, trafic de droguri, tentativă la omor calificat, distrugeri şi lipsiri de libertate. Mai marii IPJ Suceava au demarat un amplu control la Poliţia din Frasin. Fostul şef, comisarul Florin Rotaru s-a pensionat pe caz de boală. Totodată, şefii poliţiştilor din judeţ au înaintat la structurile superioare ale Poliţiei Române propuneri privind reorganizarea serviciului poliţienesc în zonă.

Mai multe detalii pe evz.ro