Şoc în lumea interlopă! Clanurile Preda și Corduneanu, împăcate cu forţa de Justiţie. Ce a decis instanţa

Unul dintre cele mai dure războaie din lumea interlopă este cel în care au fost implicate clanurile Preda și Corduneanu, totul pornind de la un scandal uriaș care a avut loc în Anglia, dar a fost ”stins” fără drept de apel de instanțele din România.

05 feb. 2021, 16:57
Şoc în lumea interlopă! Clanurile Preda și Corduneanu, împăcate cu forţa de Justiţie. Ce a decis instanţa

Şoc în lumea interlopă!  Unul dintre cele mai dure războaie, în care au fost implicate clanurile Preda și Corduneanu, a fost încheia de instanțele din România.

Şoc în lumea interlopă

Scandalul a început acum doi ani, după ce un membru al clanului Cordunenilor, zis John Smith, și Adrian, fratele celebrului luptător și liderul clanului Preda, Eugen Preda, s-au încăierat în Anglia. La un moment dat, între John Smith și Adrian Preda a început un scandal monstru, iar primul a apelat la ajutorul Cordunenilor, liderii lumii interlope din Moldova care, fără să stea pe gânduri, i-au cerut lui Eugen Preda, liderul clanului cu care intraseră în conflict, să se liniștească, fiind turnat și mai mult gaz pe foc după ce Adrian Corduneau i-a înjurat și amenințat, într-un live pe Facebook, pe luptători, scrie wowbiz.ro. Doar că Adrian Preda nu a suportat umilinţa și, alături de câțiva prieteni ar fi provocat, susțineau procurorii, o explozie chiar în dreptul casei în care stă mama liderilor Cordunenilor!

Deliric a fost luat în vizor de Adrian „Beleaua” Corduneanu. Cu ce l-a deranjat iubitul Innei pe celebrul interlop din Iaşi

Pace la tribunal

Poliția a început cercetările, iar la sfârșitul anului 2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Eugen Preda, Marian Naca, Mihai Naca, Ionuț Bogdan Sandu și Constantin Cristian Badea. Acuzațiile aduse de anchetatori în acest caz sunt de distrugere, instigare la distrugere și complicitate la distrugere, iar, în cauză, partea vătămată era mama fraților Corduneanu, Georgeta. Doar că, surprinzător, între părțile implicate în proces au intervenit alte înțelegeri, iar mama Cordunenilor nu s-a constituit parte civilă și nu a cerut despăgubiri pentru atac. Justiția a continuat procesul și, de curând, magistrații de la Iași au decis achitarea liderului „luptătorilor” pe motiv că nu există probe care să arate că acesta ar fi comis vreo infracțiune, singurul care a avut de plătit pentru ce s-a întâmplat în dreptul casei Cordunenilor fiind Constantin Cristian Badea, cel care a primit o pedeapsă rezultantă de 5 ani de pușcărie, pentru distrugere, el având însăși o condamnare anterioară.