Noapte albă la căpătâiul lui Costel Corduneanu în prima seară de priveghi. Sute de oameni s-au strâns ”La castel” pentru a-și lua adio de la liderul clanului Cordunenilor

Sute de oameni au fost prezenți marți seara la prima noapte de priveghi după moartea lui Costel Corduneanu. Poliția din Iași este în alertă după ce acolo sunt așteptați să vină membri ai lumii interlope din întreaga țară, dar și din străinătate. Nu au lipsit purcelușii și berbecuții la proțap, dar nici manelele de jale cântate de Costel Biju și Cristi Nucă. Liderul clanului Corduneanu va fi înmormântat vineri.

17 apr. 2024, 08:42
Noapte albă la căpătâiul lui Costel Corduneanu în prima seară de priveghi. Sute de oameni s-au strâns ”La castel” pentru a-și lua adio de la liderul clanului Cordunenilor

Trupul lui Costel Corduneanu a fost adus acasă, la Iași. În cele trei zile de doliu, mii de oameni vor veni să-și ia rămas bun de la liderul Clanului interlop.

Citește și: Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri pe patul de spital

Priveghiul fostului lider al clanului Cordunenilor, Costel Corduneanu, are loc la restaurantul La Castel, de lângă Iași. În memoria acestuia, familia a invitat să cânte la priveghi mai mulți artiști celebri din țară. Printre aceștia, Florin Salam, Ștefan și Narcis de la Bărbulești și Costel Biju.

Costel Corduneanu, liderul celui mai de temut clan din zona Moldovei, a murit pe un pat de spital din Târgu Mureș. Acolo, a fost internat după ce a suferit o intervenției chirurgicală pe cord. Costel Corduneanu avea probleme cu inima de mai mulți ani, dar, după cum spun apropiații acestuia, a luptat până în ultima clipă.

”Mergeam toți frații la el prin rotație la Târgu Mureș, că el a fost acum 2 luni la Târgu Mureș. A mers acolo cu speranța să se facă bine. A avut o operație. S-a complicat. Au fost probleme din una în alta. Am sperat, am sperat, am sperat. S-a ajuns aici. Ne pare rău. Suntem îndurerați cu toții”, a spus fratele lui Costel Corduneanu, Adrian.

Sute de oameni au fost prezenți marți seara la priveghi, iar poliția din Iași este în alertă după ce acolo sunt așteptați să vină membri ai lumii interlope din întreaga țară, în special vineri la înmormântare.