Clanul rival al familiei Duduianu a petrecut în ziua în care Emi Pian a fost înmormântat. Au tăiat porcul în plină stradă

În ziua înmormântării interlopului Emi Pian, clanul Rinu a organizat o petrecere la care au fost invitate 20 de persoane. Clanul rival al Duduienilor a tăiat porcul și a întins mesele pe stradă, conform wowbiz.ro.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 15:37

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost plâns timp de patru zile de către familie, apropiați și prieteni. Acesta a fost condus pe ultimul drum duminică, 9 august. Slujba religioasă a fost oficiată la Biserica Sfânta Parascheva din cartierul Rahova, iar în jurul orei 11 cortegiul funerar era deja la cimitir. La sosirea la cimitir, sicriul lui Emi Pian a fost întâmpinat cu aplauze şi oamenii au aruncat petale de flori peste maşina mortuară.

În timp ce Emi Pian era condus pe ultimul drum, mai multe surse de la fața locului au dezvăluit faptul că lideri ai clanului Rinu ar fi organizat o petrecere cu aproximativ 20 de persoane, ar fi fost tăiat un porc și s-ar fi întins mesele în plina strada. 

La aproximativ o săptămână de la eveniment, în presă au apărut și câteva imagini care confirmă petrecerea organizată de clanul Rinu. În imagini se poate observa porcul uriaș tăiat în fața imobilului, un individ care îl și pregătea, cu masca purtată necorespunzător, dar și persoane care stăteau afară, în grupuri, conform wowbiz.ro.

Emi Pian, atacat în timpul partidei de barbut. Ce a declanşat măcelul

În jurul orei 2 ar fi ajuns la partida de barbut şi și Florin Mototolea, zis Emi Pian. Liderul clanului Duduianu ar fi început să se certe cu Richard Emanuel Gheorghe care l-ar fi împrumutat pe unul dintre jucători. Spiritele s-au încins rapid, după ce Emi Pian i-ar fi reproşat lui Richard că îi dă bani unuia dintre clienții săi, deşi „în lumea cămătarilor acest lucru este strict interzis”, notează sursa citată.

Emi Pian a fost tăiat de de Richard Emanuel Gheorghe. Polițiștii au descoperit la fața locului o baionetă, un cuțit de culoare neagră și un briceag de culoare roșie.

„În fapt, în dimineața ..o persoană a sesizat prin 112 că la adresa din București, ….mai multe persoane se băteau, auzindu-se totodată focuri de armă. La fața locului s-au prezentat echipaje din cadrul Secției 20 Poliție care, din primele verificări, au stabilit că la adresă avusese loc o petrecere, fără a exista însă antecedente.

Între timp, Dispeceratul 112 a dirijat echipajele de poliție pe str. …, unde se reclama că mai multe persoane de etnie rromă se băteau în stradă. Echipajele s-au deplasat la adresa indicată, fără însă a găsi vreo persoană. Ulterior, pe str. … în apropierea imobilului cu nr… a fost găsită o persoană, identificată ca fiind …. –care susținea că fusese agresată fizic și că îi fusese pulverizat spray lacrimogen în față”, se arată în referatul de arestare, publicat de Gândul.

„În urma verificărilor efectuate în continuare în zonă, au fost depistate o baionetă aruncată în mijlocul străzii, iar în jurul acesteia, precum și în împrejurimi au fost observate pete brun roșcate sub formă de acumulări, mânjituri și stropi, cu aspect de sânge. De asemenea, în zonă a fost observat un toc pentru cuțit din material sintetic, iar pe strada imediat următoare – str. ….au fost observate un cuțit de culoare neagră și un briceag de culoare roșie, aruncate pe trotuar”, precizează anchetatorii în referat.

Liderul clanului Duduianu, înjunghiat în picior

„În cursul aceleiași dimineți s-a stabilit că la Spitalul Universitar de Urgență București a fost adus cu o mașină de către …. victima (n.red. – Emi Pian), care prezenta o plagă tăiată în zona unui picior. Pe baza relațiilor primite de la unitatea spitalicească a rezultat că cel în cauză se numea …. –. Acesta a primit îngrijiri medicale de urgență însă, în pofida acestora, a decedat în cursul dimineții”, se menționează în referatul de arestare.

Anchetatorii precizeată că Emi Pian a fost atacat în timpul unei partide de barbut la care au participat aproape 20 de persoane.

„La adresa din București, … sector 6, a fost organizat un joc de barbut, la care  s-au strâns cca. 15-20 de persoane, printre care… În jurul orei (…) în curte au început să vină mai mulți bărbați, întrucât urma să înceapă jocul de barbut, printre aceștia numărându-se și…, însoțit de fiul acestuia -, zis…., adunându-se în cele din urmă cca. 15-20 de persoane. Jocul de barbut s-a desfășurat în casă, fără a exista discuții aprinse sau alte conflicte. În timpul jocului, au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut – …… – datora bani atât victimei (n.red. – Emi Pian), cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe”, reiese dintr-un extras din referatul de arestare.

Potrivit Gândul, Emi Pian a părăsit locuinţa, deşi fusese rănit, şi s-a întors faţa locului cu „întăriri”.

„Persoanele anterior enumerate s-au deplasat cu trei autoturisme în zona Podul Giulești însoțiți de apropriați ai acestora.  La locația menționată s-au întâlnit cu și…, plecând înspre destinația indicată de către cel dintâi. Au ajuns după scurt timp (…). unde au parcat în mijlocul străzii autoturismele de mai sus, una în spatele celeilalte. Au coborât din mașini, situația degenerând, culminând cu agresarea cu un cuțit de către (n.red. – Richard) a numitului (n.red. – Emi Pian) și cu decesul acestuia din urmă la spital”, precizează referatul de arestare.