Clarvăzătoare dată în judecată de un client. Acesta o acuză că nu l-a dezlegat de vrăjile făcute de fosta iubită şi îi cere despăgubiri uriaşe

Un american a dat în judecată o clarvăzătoare care afirma că putea să anuleze un blestem de dragoste aruncat asupra lui, după ce acţiunile acesteia nu au dus la niciun rezultat convingător.

06 oct. 2021, 11:03
Clarvăzătoare dată în judecată de un client. Acesta o acuză că nu l-a dezlegat de vrăjile făcute de fosta iubită şi îi cere despăgubiri uriaşe

Mauro Restrepo a descoperit-o pe internet pe Sophia Adams, clarvăzătoare şi „medium specializat în chestiuni amoroase”, şi i-a cerut să îl ajute să depăşească perioada dificilă prin care trecea alături de soţia lui.

După ce i-a citit în cărţi, clarvăzătoarea i-a promis bărbatului că va fi din nou fericit în căsnicie, dacă îi va plăti suma de 5.100 de dolari pentru a realiza o exorcizare, a dezvăluit reclamantul, citat de BBC.

El ar fi fost victima unei „vrăjitoare angajate de fosta lui iubită”, potrivit dezvăluirilor făcute într-o plângere depusă la un tribunal din Los Angeles.

Citeşte şi Carmen Harra prevesteşte căderea Guvernului. Celebra clarvăzătoare face şi o dezvăluire-şoc despre banii românilor

Dar în pofida achitării unui acont generos de 1.000 de dolari, acel rezident din Los Angeles nu a constatat nicio ameliorare în viaţa lui şi a decis să o acuze pe clarvăzătoare de escrocherie.

El mai spune că a suferit de insomnie, anxietate şi crize de angoasă şi a solicitat despăgubiri în valoare de 25.000 de dolari.

Citeşte şi Runa pentru România, cu Mihai Voropchievici: „Fertilitate şi belşug”. Cum arată astrograma României pe final de an