Runa pentru România, cu Mihai Voropchievici: „Fertilitate şi belşug”. Cum arată astrograma României pe final de an

Numerologul Mihai Voropchievici, astrologii Daniela Simulescu şi Cristina Demetrescu şi clarvăzătoarea Carmen Harra au analizat cum arată viitorul apropiat al României.

13 sept. 2021, 11:34
Runa pentru România, cu Mihai Voropchievici: „Fertilitate şi belşug”. Cum arată astrograma României pe final de an

Runa pentru România. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, runa pentru România în luna septembrie 2021. Runa extrasă de numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, a fost cea cu numărul nouă. „Toamna, se cam numără cine a muncit. Fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele tuturor se vor îndeplini”, a comentat cunoscutul numerolog.

Alţi specialişti susţint însă că astrograma României arată DEZASTRUL. „Când mă uit în harta României, gândiți-vă că anul acesta avem evenimente importante, avem valul patru, avem Congrese ale unor partide, niște schimbări, deci clar că până la finalul anului, totul e condensat. Nu avem alegeri la nivel național, dar avem partide care se schimbă și în funcție de asta, se schimbă și situația politică a țării.

Ce se întâmplă în harta unei țări? În primul rând, mă uit la progresie și progresia arată interiorul nostru, mentalul nostru colectiv, cum ne simțim. Și în acest moment, Luna progresată a României se află în Leu. Ea de află acolo de vreo doi ani și de doi ani noi țipăm, strigăm, ne lăudăm, ne batem cu pumnii în piept, vrem să fie totul despre noi nu despre alții, nu ne mai stresează că facem parte dintr-o familie europeană, că facem parte din anumite instituții, contează partea naționalistă de care ne ținem cu dinții.

Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021. Pietrele mistice anunţă probleme în cuplu
Energia Leului vine și cu un ego puternic, un narcisism aparte, cine suntem noi, suntem buricul pământului. O să fim progresați în Leu până la finalul anului și o să auzim declarații că merge bine, că totul e funcționabil, că să nu avem probleme, că nu e nicio problemă, însă progresia Leului este menită doar să simțim nevoia să ne lăudăm și să credem că e bine.

Problema la această progresie e că ea face conjuncție cu Saturn și până în decembrie va exista o senzația de dezamăgire profundă, cruntă. Pentru că progresia în Leu ne umflă, însă lângă Saturn o să ne simțim dezamăgiți, mințiți, înșelați, indiferent cu cine ținem, pe cine am votat. O să aveam acea senzație că am avut așteptări prea mare!

Indiferent de ce s-ar face, cum s-ar face, noi vom avea o stare depresivă. O să existe o stare de nemulțumire profundă la nivel național”, a spus Daniela Simulescu, astrolog ASTROSENS.

Ce se va întâmpla la începutul anului 2022

„La începutul anului viitor progresia va trece în Fecioară și dintr-o dată vom deveni critici, supărați, nemulțumiți, nu mai credem nimic. Progresia în Fecioară zice: hmm, nu te mai ajută nimeni, trebuie să te ajuți tu! Fii critic în pătrățica ta. Deci sfârșitul anului 2021 e depresiv, dezamăgitor, neplăcut.

Apropierea Lunii de Saturn mie nu-mi place, mai ales la nivel psihologic, pentru că atunci când se apropie, în noiembrie-decembrie, vor reieși la suprafață multe probleme și noi în țară nu avem o legislație pentru sănătate mentală, din păcate. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut în pandemie, la anul va ieși la suprafață într-un mod necontrolabil, deci sfatul meu pentru voi e ca noi să ne găsim resursele interioare și chiar dacă suntem dezamăgiți de ce se întâmplă în țară, noi să ne vedem de treabă.

Anul viitor ne vom zvârcoli, vrem să ne facem auziți, avem o furie interioară îngrozitoare pe care dacă nu o controlăm, o să vedeți pe străzi cum se bat, cum ne agităm, ne supărăm, ne enervăm…

Harta României progresată nu e foarte plăcută, nu-mi place absolut deloc. Mai avem și Soarele progresat, deci suntem slăbiți, nu mai avem puterea de dinainte. Tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani ne-a răvășit și oricât de mult am vrea ca lucrurile să meargă normal, nu vom vedea asta, nu se va întâmpla, iar oamenii care ne-au promis, ne vor dezamăgi”, a completat ea.

„La anul o să ne doară tot!”

„Vor fi schimări ale conștiinței, a tot ceea ce e tradițional. Treceți de faza în care să mai așteptați că o să fie bine! Senzația aceea că suntem în tranziție nu mai există! Pe România… o să ne doară tot! O să ne doară sistemul medical, o să ne doară sistemul educațional, politic, social! Dacă nu schimbăm acum ceva, o să rămânem la coada vacii!

Jupiter și Neptun se duc în casa a 2-a, casa banilor, vom primi niște bani, niște fonduri, probabil PNRR…. dar la anul nu mai e an de tranziție. De la anul fiecare e pe cont propriu, nu vă mai bazați pe ei că nu mai e tranziție.

Cu Saturn, la anul totul va fi foarte apăsător și va scârțâi totul, o să vedem limitele, o să vedem că nu avem legislație în multe domenii! La anul o să ne fie din ce în ce mai greu.

Țara va trece printr-un proces de schimbare enorm în următorul an și nu mai trebuie să așteptăm la stat, tranziția s-a dus, gata, țara intră într-un proces accentuat de îmbătrânire! Nu te ajută sistemul, nu te ajută sănătatea, nu te ajută nimeni! Așa vom fi la anul ca țară, bătrâni! Ne vom da seama că am tras degeaba! E pa, la revedere tranziția”, a mai spus Daniela Simulescu.

Astrologul Cristina Demetrescu susține că de vină pentru schimbări ar fi planeta Marte, care revine odată la doi ani într-un punct al zodiacului, iar acest lucru s-a întâmplat chiar în perioada verii. Totodată, ea a mai precizat că odată cu apariția Soarelui a fost generată mai multă incandescență.

Totodată, astrologul a amintit de faptul că își menține ideea potrivit căreia anul 2021 a fost și va fi unul atipic cu fenomene neprevăzute. Ea a mai adăugat că fiecare fenomen este un semn fix, iar pe lângă încălzirea globală, sunt și alți factori pe care trebuie să îi observăm.

„Ideea este că de la bun început şi de ceva vreme am spus că anul acesta este unul cu fenomene imprevizibile, colective, care au legătură cu o serie de lucruri care sunt anormale şi atipice.

Iar în această perioadă, de semne fixe, lucrurile acestea nu au făcut decât să se intensifice puţin. Asta înseamnă că este un an atipic. Este adevărat că este anul care înseamnă pentru noi un bobârnac, în aşa fel încât trebuie să facem un pas înainte mai grăbit, în ceea ce priveşte acest fenomen global al încălzirii globale, dar pe de altă parte el trebuie privit ca un an atipic”, a mai spus aceasta.

Ea a mai precizat că oamenii nu trebuie să intre în panică și să se gândească la apocalipsă sau tot ce este mai rău. Astrologul subliniază faptul că rolul anului 2021 a fost acela de a speria populația astfel încât oamenii să ia măsuri rapide și să conștientizeze că dacă Planeta nu va fi bine, nici viața lor nu va fi.

”Ideea este că această caniculă a venit de la energii multe de foc conjugate cu tot ce ţine de planul colectiv, motiv pentru care au mai existat în mai multe zone ale globului, însă nu este neapărat acel sentiment de panică pe care eu îl aud de foarte multe ori la televizor, că vine apocalipsa şi va fi din ce în ce mai rău.

Anul acesta este tot ce ne trebuia să ne sperie, în aşa fel încât să se ia măsuri mult mai rapide şi mai conştiente că dacă nu facem ceva pentru Planeta asta nu e  bine. A fost anul Bau-Bau cum s-ar spune”, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Harra, previziuni triste despre banii românilor: ‘Multe turbulențe, oamenii se gândesc că nu au ce mânca’

Valul de scumpiri din ultima perioadă i-a alarmat pe românii care își duc traiul de pe o zi pe alta. Afectați crunt de criza generată de pandemia de coronavirus, acum au de înfruntat facturi mari la energie eletrică și gaze. Nici la capitolul alimente, românii nu se bucură de prețuri mici. Și acestea s-au scumpit, în ultima vreme. Celebra clarvăzătoare Carmen Harra, care trăiește de foarte mulți ani în America, are previziuni triste despre banii românilor.

Carmen Harra prevesteşte căderea Guvernului. Celebra clarvăzătoare face şi o dezvăluire-şoc despre banii românilor

Ceea ce se întâmplă, din punct de vedere economic, pare să ne afecteze pe toți din ce în ce mai mult. Prețurile se majorează constant, veniturile nu cresc, iar românii au de înfruntat o situație din care simt că nu mai pot ieși. Mai ales că majoritatea au credite la bancă și nu știu cum să le mai plătească, din cauza scumpirilor la alimente, benzină, curent și gaze. Carmen Harra, renumită pentru previziunile sale, a făcut o analiză a ceea ce se întâmplă atât în lume, cât și în România. Ce-i așteaptă pe români în viitorul apropiat. Din păcate, veștile nu sunt deloc grozave.

Potrivit clarvăzătoarei vedetelor de la Hollywood, situația economică globală este în general gravă. Aceasta nu exclude posibilitatea unui colaps financiar monetar global și bineînțeles că asta vizează și banii românilor. În viitorul apropiat, Harra vorbește despre o cădere guvernamentală, care o să ducă la și mai multe turbulențe, pentru că nu avem soluții. Portofelul românilor va fi tot mai gol.

”Situația, în general, nu este bună și problema începe de la aspectul economic. Situația economică mondială este în general gravă pentru că inflația merge la proporții fără precedent și, de multă vreme, eu personal am spus că există posibilitatea unui colaps financiar monetar global și bineînțeles că asta vizează și România și bănuiesc că și în România se observă o crestre a prețurilor peste noapte, așa că românii sunt îngrijorați despre cum o să și plătească facturile, cum o să își cumpere de mâncare și așa mai departe, dată fiind această inflație, care este o reflexie a problemelor economice care se resimt foarte puternic în România.

Ce se poate întâmplă în viitorul imediat apropiat despre care aș vorbi este o cădere guvernamentală, care o să ducă la și mai multe turbulențe, pentru că nu avem soluții”, a declarat celebra Carmen Harra la Antena 3.