Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu îi contrazice pe meteorologi: ninsori abundente şi în luna martie. Când vine primăvara

Deşi meteorologii anunţă că, de la începutul lunii martie, temperaturile vor începe să crească uşor, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu îi contrazice. Potrivit ultimei sale viziuni, cel puţin în prima jumătate a lui martie vom avea zăpadă.

01 mart. 2023, 14:05
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu îi contrazice pe meteorologi: ninsori abundente şi în luna martie. Când vine primăvara

Maria Ghiorghiu anunţă zăpadă în primele două săptămâni de primăvară, dar spune că ninsorile vor fi liniştite, fără viscol.

Vor reveni ninsorile, să nu punem hainele la naftalină. Dar este o bucurie atunci când ninge, chiar dacă asta se întâmplă primăvara. Să ne gândim la ogoare că au nevoie de zăpadă. S-ar putea ca în perioada 1-15 martie, încă să mai avem parte de ninsori. În tradițiile noastre se spune că între 1 şi 9 martie sunt „Babele”. Își scutură cojoacele de iarnă și se pregătesc, iar atunci mai cade zăpada. Deci, este foarte posibil încă să mai avem episoade de ninsori frumoase, liniștite, nu cu viscol”, a declarat clarvăzătoarea, potrivit bzi.ro.

Maria Ghiorghiu anunţă ninsori în prima jumătate a lunii martie

Într-o altă postare de-a sa, din luna august a anului 2022, Maria Ghiorghiu anunţa, de asemenea, faptul că, în martie, vom avea zăpadă.

În timp ce scriam pe blog, aud un glas care spune așa: «În luna martie! Se va întâmpla în luna martie!». Clipă în care văd înspre Sud o stradă înzăpezită, cred că era ori seara devreme, pe amurgite, ori dimineața în zori. Vedeam cum vântul bătea puternic, era viscol, zăpada o zbura prin aer de nu se vedea nimic, iar pe stradă vad o mașină mare cu un plug în față, care încerca să deszăpezească carosabilul.

Citeste si Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia: „Indiferent în ce colţ al lumii se produce cutremurul, eu îl ‘văd’ în camera mea şi îi simt intensitatea”

Numai că această mașină nu putea face față dezastrului viscolului, și-atunci a mai apărut o mașină, care avea freza normală, dar în fața pluglui care trebuia să dea zăpada la o parte, avea un braț foarte lung, ca la macaralele ce se folosesc pentru înălțimi mari. Acest braț, care era atașat în față, la plugul normal, s-a întins cel puțin 10 metri în față, având atașat un alt plug (freza) care dădea zapada deoparte din fața primului plug, de lângă mașină.

Acum vedeam dragilor, o singură mașină puternică, care îndepărta zapada de pe carosabil cu două lame. Dar să nu credeți că era ușor. Era extrem de greu, deoarece afară era un viscol extrem de mare.

Așadar, dragilor, am scris despre vara returnată, am scris despre viitoare temperaturi de 120 grade, și iată acum, scriu tot de la Duhul Cel Prea Sfânt că, în luna Martie (nu știu dacă anul viitor) vom avea nevoie de utilaje puternice, care să poată face față dezastrului iernii, acolo unde acesta se va produce”, notează Maria Gheorghiu pe blogul său.