Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia: „Indiferent în ce colţ al lumii se produce cutremurul, eu îl ‘văd’ în camera mea şi îi simt intensitatea”

Maria Ghiorghiu a prezis, încă de la începutul lunii noiembrie, cutremurul devastator care, pe 6 februarie, a devastat Turcia şi Siria. Clarvăzătoarea nu a "văzut", totuşi, ţările care urmau să fie lovite de cutremur, dar dă asigurări că România nu va fi prea curând zguduită de un seism de asemenea proporţii.

13 feb. 2023, 09:25
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia: „Indiferent în ce colţ al lumii se produce cutremurul, eu îl ‘văd’ în camera mea şi îi simt intensitatea”
Previziuni sumbre făcute de Maria Ghiorghiu. Dezastrul nu poate fi evitat: "România va fi îngropată!"

Maria Ghiorghiu a dezvăluit că, pe 3 noiembrie, i s-a arătat că o ţară va fi lovită de un cutremur devastator, dar nu a știut în acel moment dacă este vorba despre România sau despre altă țară.

Mi-au scris mai mulți cititori despre faptul că am scris, în 3 noiembrie 2022, un articol cu titlul: ‘Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă’. Și e adevărat, era la 4 fără 10 dimineața, în zori de 3 noiembrie, nu știam dacă va fi în țara noastră. Și oricum eu am spus și spun mereu: România este ocrotită de un cutremur devastator.

România, poporul român, în ciuda a ceea ce se spune, zi de zi, oră de oră, că și România este în pericol de un posibil cutremur devastator. Aș vrea să spun, cu mâna pe inimă, tuturor românilor că România este, deocamdată… De ce spun deocamdată? Pentru că primisem un mesaj cândva, în care se spunea: ‘Uite, se tem de un cutremur devastator’. Și atunci un glas a spus așa: ‘În România nu va fi un cutremur devastator, nu încă’. De asta spun”, a povestit Maria Ghiorghiu, la BZI Live.

Maria Ghiorghiu „vede” cutremurele chiar în camera ei

Clarvăzătoarea a explicat că, ori de câte ori are loc un cutremur, ea vede totul în camera sa şi simte intensitatea cutremurului, indiferent în ce parte a lumii se produce respectivul cutremur.

Citeste Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu îi contrazice pe meteorologi. Primăvara nu mai vine: „În martie, vom avea munţi de zăpadă”

Vedeam o cameră, era chiar camera mea, în care vedeam cum pereții se clatină și mi-era teamă că se și dărâmă. Chiar dacă se produce un cutremur, undeva, în alt colț al lumii, adeseori mi se arată chiar camera mea, probabil pentru a înțelege intensitatea cutremurului. Și, deci, vedeam chiar camera mea, în care pereții se clătinau foarte puternic și când vedeam că s-a potolit cutremurul, la scurt timp mi s-a mai arătat o replică, nu chiar la fel de puternică, dar foarte puternică. Și chiar scriam în 3 noiembrie 2022 că acest cutremur nu va fi în România cu siguranță. Din nefericire, va fi în altă țară și cu adevărat va fi devastator”, a relatat clarvazatoarea.

Citeste si Maria Ghiorghiu, previziune sumbră: „Războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la uşă”