Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, predicţii optimiste despre coronavirus: „Să nu mai intre lumea în panică. În trei luni se va găsi tratamentul”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face noi predicţii despre coronavirus. Aceasta îi sfătuieşte pe oameni să nu se mai panicheze pentru că sfârşitul pandemiei este aproape.

15 feb. 2021, 14:29
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, predicţii optimiste despre coronavirus: „Să nu mai intre lumea în panică. În trei luni se va găsi tratamentul”
Maria Ghiorghiu, prefeâie despre sfârşitul pandemiei. FOTO: Facebook

Maria Ghiorghiu despre coronavirus. Celebra clarvăzătoare i-a îndemnat pe oameni, în cadrul unui interviu, să încerce să nu se mai sperie pentru că, în trei luni, va exista un tratament care va eradica pandemia. Aceasta este de părere că tratamentul va fi descoperit în Italia.

Maria Ghiorghiu despre coronavirus: lucrurile sunt sub control

Am auzit un mesaj, ieri seară. Este vorba de Italia, unde se va descoperi pentru prima dată. Haideţi să credem că se va descoperi ceva bun, poate un medicament. Vreau să spun să nu mai între oamenii în panică. Se lucrează la un tratament, în trei luni se va descoperi tratamentul. Deja s-au dat câteva medicamente care scurtează evoluţia bolii”, a spus aceasta.

Deşi clarvăzătoare a devenit celebră pentru mesajele sale apocaliptice, de data aceasta a avut un mesaj pozitiv pentru români. Ea dă asigurări că, în ţara noastră, lucrurile sunt sub control.

Nu trebuie ca lumea să intre în panică. Se creează o adevărată isterie care nu duce la nimic bun. În ţara noastră lucrurile sunt sub control. Acesta este un virus ca şi gripă normală. Nu murim de acest virus. Mor oameni care au complicaţii de sănătate, nu o să vedeţi un om sănătos bun care a murit de coronavirus. Informaţiile pe eu le primesc despre coronavirus sunt bune. Se va termina în curând”, a spus aceasta.

Citeste si Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare: „O să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial”

A prevestit moartea soţului ei

În septembrie 2020, soţul celebbrei clarvăzătoare a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Pe blogul său, celebra prezicătoare a postat un mesaj lung în care a explicat de ce a murit bărbatul care i-a fost alături până acum, mai bine de 30 de ani, avocatul Mihail Ghiorghiu.

Astazi, 19 septembrie în zori, a plecat fulgerator la Ceruri, pentru totdeauna iubitul meu soț, avocat Mihail Ghiorghiu! Scumpul și dragul meu soț, abia ai împlinit 70 de ani și m-ai lăsat singură! Iubirea dintre noi nu se va stinge niciodată! Te-am iubit și te iubesc ca în prima zi de când ne-am cunoscut! Îți mulțumesc iubitul meu drag, soțul meu scump, prietenul meu de suflet, tatăl la copiii noștri, îți mulțumesc din inimă, din suflet pentru IUBIREA infinită pe care mi-ai dăruit-o, pentru fericirea pe care am trăit-o împreună. Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului, că mi te-a lăsat 33 de ani, în care am împărțit și bucurii, și tristeți.

Citeste si Maria Ghiorghiu, previziune sumbră pentru români: „Veţi cunoaşte şi veţi trăi mânia lui Dumnezeu”

Iubitul meu soţ, pe 26 septembrie făcusem planuri ca să sărbatorim ziua mea de naștere, dar ai plecat prea devreme suflet drag și iubit! M-ai lăsat singură pe drumul vieții plini de spini și pălămizi. Tu ai fost și ești singura mea iubire, a vieții mele. Zbori lin spre Ceruri iubirea vieții mele! De acolo de Sus, știu că ne privești și ne vei ocroti! Te iubesc IUBIREA mea veșnică și ne vom întâlni în CERURI atunci când BUNUL DUMNEZEU va hotărî! Cu dragoste și cu infinită iubire, soția ta Maria Ghiorghiu!”, este mesajul sfâșietor postat de Maria Ghiorghiu pe blogul său.