Clarvăzătorul care a anticipat criza COVID știe ce schimbări majore se vor petrece în următorii ani. Ce vor păți românii

Clarvăzătorul care a prezis pandemia de COVID trage un nou semnal de alarmă. În opinia controversatului personaj, urmează vremuri infernale pentru Europa.

21 mai 2023, 14:32
Clarvăzătorul care a anticipat criza COVID știe ce schimbări majore se vor petrece în următorii ani. Ce vor păți românii

Nicolas Aujula este clarvăzătorul care a anticipat criza COVID, incendiul de la catedrala Notre-Damme și traseul politic al lui Donald Trump.

Acum, clarvăzătorul avertizează și ce se va întâmpla în lume, după declanșarea conflictului din Ucraina. În opinia sa, urmează multă sărăcie. Astfel, cetățenii cu cel mai grav colaps financiar, care va veni la finalul de deceniu, scrie New York Post. Astfel, românii trebuie să țină bine de banii pe care-i au la dispoziție, respectiv să-i investească într-un mod cât mai inspirat.

„Cred că cel mai rău lucru va veni la finalul deceniului. Ne vom îndrepta către o recesiune, lucrurile se vor îmbunătăți, iar apoi va veni altă recesiune. Cred că va fi o dublă recesiune globală. Ca rezultat vom avea multe locuri de muncă pierdute și companii care vor intra în faliment”, a comentat clarvăzătorul.

Aujula crede că Marea Britanie va intra într-o zonă de izolaționism, cel puțin față de Europa. El recomandă europenilor să vizitele UK cât mai pot. Ruptura va începe odată ce Regele Charles va fi diagnosticat cu o boală de inimă. Clarvăzătorul susține că popularitatea familiei regale se va prăbuși pe fondul problemelor economice, iar un palat sau o altă clădire importantă va fi mistuită de flăcări, probabil dintr-o încercare de lovitură de stat.

Inclusiv Nostradamus ar fi spus în urmă cu 447 de ani că domnia regelui Charles ar putea fi una scurtă. Celebrul Nostradamus a anunțat că rege va deveni un personaj-surpriză.

„Regina Elisabeta a II-a va muri în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ 96 de ani. Prințul Charles va împlini 74 de ani în 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, încă persistă.

El va abdica, iar un om care nu s-a așteptat niciodată să fie rege îl va înlocui. Înseamnă asta că prințul William, care s-ar fi așteptat să urmeze după tatăl său, iese din discuție? Prințul Harry, implicit, devine rege în locul său? Asta l-ar face regele Henry al IX-lea, la doar 38 de ani”, se arată în reinterpretarea catrenelor lui Nostradamus, din cartea lui Mario Reading.

De asemenea, clarvăzătorul Aujula a pronunțat verdicte și în zona mondenă. El se așteaptă ca în curând Madonna să sufere un mare necaz, iar Beyonce să pună la îndoială relația cu Jay-Z.