Dana Budeanu, o nouă analiză controversată după „teroarea COVID”: „Aproape nimeni nu i-a crezut. Felicitări tuturor românilor!” | EXCLUSIV (VIDEO)

Dana Budeanu a tras concluziile după criza COVID, în direct la România TV. Celebra influeceriță susține că Occidentul și Europa au trăit timp de mai bine de doi ani o mare farsă. 

14 mart. 2023, 23:21
Dana Budeanu, o nouă analiză controversată după „teroarea COVID”: „Aproape nimeni nu i-a crezut. Felicitări tuturor românilor!” | EXCLUSIV (VIDEO)

Cei mai importanți afaceriști din lume și guvernele occidentale au știut cum să profite de criza COVID, pe spatele panicii nejustificate create în societate, susține Dana Budeanu.

„Au făcut la fel, acest model a fost implementat unde s-a putut. Populația acum știe (n.r. – adevărul). Să ne amintim că a existat un serviciu track and trace (n.r. – aplicație mobilă) care a costat miliarde de euro. E un furt de miliarde. Peste 20 de miliarde. Au fost teste, am fost într-un experiment global, acum știți. Mai țineți minte Grupul de Comunicare Strategică (GCS)? A fost implementat peste tot câte un Grup de Comunicare Strategică. În SUA și pe unde s-a mai halit. Că nu s-a făcut în toată lumea. 

La noi a ajuns acest sistem de track, trebuia să-l bage la final. Arafat din Marea Britanie, pentru că fiecare țară (n.r. – din Occident) a spus ‘când dăm drumul la variantă’? Eu am dat calendarul valurilor, cu date, în martie. Am citit mai mult decât toată lumea. Eu am spus cum a fost creat tot, înainte să spună oricine. Erau informații publice, nu m-a sunat niciun serviciu secret”, a comentat Dana Budeanu, la RomaniaTv.

Dana Budeanu, analiză dură după perioada COVID: „Aproape nimeni nu a crezut. Felicitări tuturor românilor!”

Dana Budeanu susține că cetățenii panicați de COVID au reprezentat o minoritate în România, afirmație întărită de cifrele oficiale de la MS, cu privire la vaccinare. Mai mult, creatoarea de modă contestă opiniile specialiștilor și spune că guvernele ar fi fost surse de fake news în perioada pandemiei declarate de OMS, organizație refinanțată de SUA, după ce Administrația Joe Biden a venit la putere.

„Dacă produci acest venin (n.r. – virusul) și-l dai populației, nu e arma biologică? De vaccin nici nu mai vorbesc. 

(…) Dacă ea (n.r. – tulpina) nu se ia de la om la om?! A existat coronavirus. Dar nu se ia de la om la om. În cartea ‘Viral’, scrisă de celebri oameni de știință, scrie foarte clar. Sunt oameni de știință, de la MIT și Harvard. Ei susțin că acest venin învelit în membrana aceasta se poate lua doar din lichide. Nu se ia de la om la om. Este ceva artificial, cu venin de la o reptilă. (…) E studiat, e demonstrat după doi ani de zile, când eram considerată conspiraționistă și criminală. Citiți ‘Viral’, apărută în 2022! S-au publicat studii în tot acest timp. 

În America de Sud nimeni nu a crezut, în Africa nimeni nu a crezut, în Rusia nu (n.r. – gravitatea COVID)… În Europa au halit 15-20% probabil. Eu am călătorit în Europa. Erau țări închise, dar aproape nimeni nu a crezut. Felicitări tuturor românilor! Suntem pe penultimul loc (n.r. – la vaccinare COVID). Felicitari că nu ați crezut! Păcat că nu suntem pe ultimul loc, ocupat de Bulgaria (n.r. – la vaccinare)”, a mai punctat Budeanu, la România TV.