Claudia, asasina şefă a lui EL CHAPO, a fost găsită moartă în casă. Cum a sfârşit bomba sexy FOTO

Claudia Ochoa Felix, asasina şefă a lui El Chapo, a fost găsită fără suflare în propria casă. Bomba sexy a practicat modelling-ul ani de zile, înainte de a ajunge șefa cartelului de asasini a temutului El Chapo.

18 sept. 2019, 10:54
Claudia, asasina şefă a lui EL CHAPO, a fost găsită moartă în casă. Cum a sfârşit bomba sexy FOTO

Claudia, în vârstă de 32 de ani, era cunoscută în lumea interlopilor mexicani drept șefa grupării de asasini Los Antras, scrie spynews.ro. Ea a ajuns să condusă gruparea după ce El Chapo a fost extrădat și condamnat pe viață în America, pentru crimă și trafic de droguri. Astfel, bomba sexy a devenit una dintre cele mai importante figuri din lumea traficanților de droguri, fiind și locotenent pentru mâna dreaptă a lui El Chapo, Zambada Garcia, scrie presa internațională.

Citeşte şi TRAGEDIA care a îndoliat întreaga ŢARĂ. A fost găsită MOARTĂ, la câteva zile după ce fusese dată DISPĂRUTĂ

Bruneta a dus o viață de lux, iar în fotografiile postate pe rețelele sociale afișa doar lux și opulență, printre care arme personalizate cu diamante, bolizi de lux, dar și avioane private. Claudia Ochoa Felix s-a stins din viață în urma unei supradoze de droguri, iar cauza oficială a morții este stopul cardio-respirator.

El Chapo, unul dintre cei mai temuți traficanți de droguri

Instanţa federală a decis ca liderului cartelului mexican „Sinaloa” să fie condamnat la închisoare pe viaţă, plus încă 30 de ani. Acesta a fost găsit vinovat pentru nu mai puţin de 10 capete de acuzare. Potrivit Ministerului Public, fostul lider al cartelului este responsabil de importarea sau de încercarea de a importa cel puţin 1.200 de tone de cocaină, peste 49 de tone de marijuana şi peste 200 de kilograme de heroină, precum şi de metamfetamină.