Claudia Pătrăşcanu a leşinat pe stradă! Declaraţiile vedetei: „A fost o perioadă dificilă”

Claudia Pătrăşcanu a leşinat pe stradă. Vedeta s-a confruntat de-a lungul timpului cu diferite probleme, iar una dintre ele a fost kilogramele în plus. Din cauza dietelor foarte stricte, ajungea să se prăbuşească la pământ, la propriu.

17 mart. 2021, 15:55
Claudia Pătrăşcanu a leşinat pe stradă! Declaraţiile vedetei: „A fost o perioadă dificilă”
Claudia Pătrăşcanu a leşinat pe stradă

Claudia Pătrăşcanu a leşinat pe stradă! Artista a povestit un incident care a avut loc chiar în perioada în care s-a lansat pe piață. Potrivit spuselor sale, pentru că se cereau anumite tipare de frumusețe, Claudia a fost nevoită să slăbească drastic, într-un timp foarte scurt, iar din cauza regimului strict, a leșinat pe stradă.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, părăsită de fostul iubit chiar înainte de nuntă. Finalul şocant al relaţiei cu un celebru afacerist

Claudia Pătrăşcanu a leşinat pe stradă

Am avut o perioadă a lansării mele. Eram puștoaică, aveam 19 ani și am fost mai plinuță, aveam 71 de kilograme. Nici nu vreau să-mi amintesc ce făceam ca să slăbesc. Țineam tot felul de diete, unele chiar foarte grele, leșinam pe stradă. A fost o perioadă dificilă atunci în viața mea, pentru că eram destul de plinuță: 73-74 de kilograme, eram o pufoșenie și a trebuit să țin diete. E important să faci și sport.

Leșinam la propriu pe stradă. Făceam și sport, dar mă ambiționam ca să slăbesc mai repede, eram în ascensiune muzicală și trebuia să slăbesc foarte repede. Țineam tot felul de diete. Nu pot să renunț la dulciuri, atunci aveam o ambiție să slăbesc”, a spus Claudia Pătrășanu, la Antena Stars.

Cum trebuie să fie viitorul iubit al artistei?

Claudia Pătrăşcanu

şi Gabi Bădălău se află în plin divorţ, ambii se luptă pentru custodia copiilor. Chiar dacă nu trece printr-o perioadă fericită din viaţa ei, cântăreaţa nu a renunțat la ideea unui nou partener de viaţă, care să o iubească necondiționat și să fie alături de ea şi de cei doi băieţi ai săi.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că este pregătită să iubească din nou, însă bărbatul care i-ar putea cuceri inima trebuie să îi accepte cei doi fii și trebuie să înțeleagă faptul că este artistă.

Da, de ce nu (n.r. dacă ar fi pregătită pentru o nouă relație). Trebuie să mă accepte așa cum sunt eu, cu carieră, cu copii, cu toată situația în sine, cum sunt eu ca om. Și îmi plac oamenii simpli, în general. Să fie simplu ca om, natural. Adică văd altfel lucrurile acum, după o căsnicie eșuată. Nu-mi este teamă de o altă relație, de ce nu?!”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.


loading...
Partenerii noștri