Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu: „Se vede că e slabă, îi plătesc şi un psihiatru”

Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu. Scandalul dintre cele două vedete continuă cu atacuri şi cuvinte dure pe rețelele de socializare. Blondina o acuză pe cântăreaţă că ar suferi de depresie, sărăcie și frustrare. Nici soţia lui Bădălău nu s-a lăsat mai prejos.

07 mart. 2021, 09:51
Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu: „Se vede că e slabă, îi plătesc şi un psihiatru”
Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu

Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu. „Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea.

Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Şi asta chiar dacă a fost pandemie. Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Este foarte urât ce face”, a spus Bianca Dărgușanu pentru SpyNews.ro.

Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu

Claudia a continuat seria acidă cu un apropo jignitor la adresa Biancăi: „Unele după anumite sume de bani primite, devin moraliste. Mai bine sărac, dar curat”.

Blondina a continuat şi ea: „Decât săracă și proastă, mai bine realizată și fericită„.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu o pune la punct pe Bianca Drăguşanu. „Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea”

Bianca Drăguşanu, cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu

a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău. Cei doi au o relaţie tumultoasă, însă blondina a mărturisit că îi „place treaba asta cu du-te vino”. Să vedem cum vor decurge lucrurile de această dată, având în vedere că relaţia anterioră nu s-a sfârşit deloc bine.

Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare.

Eu aș vrea să evit subiectul pentru că viața este imprevizibilă. Când o să știu cu subiect și predicat ce se întâmplă în viața mea, o să spun. Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino.

El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul.

Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a spus Bianca Drăgușanu.