Claudia Pătrășcanu, abuzată de Gabi Bădălău: „Mă hărțuiește. Mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere”

Au trecut mai mulți ani de la divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, însă apele nu s-au liniștit nici acum. Cântăreața susține că trăiește în mod constant în teroare din cauza comportamentului abuziv manifestat de fostul soț.

02 sept. 2023, 17:06
Claudia Pătrășcanu, abuzată de Gabi Bădălău: „Mă hărțuiește. Mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere”
Claudia Pătrășcanu, abuzată de Gabi Bădălău: „Mă hărțuiește. Mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere”

Claudia Pătrășcanu este profund afectată după ce a primit o serie de mesaje vocale extrem de agresive de la Gabi Bădălău. Artista afirmă că se află în punctul în care nici nu mai poate lucra din cauza terorii la care este supusă de către fostul ei soț, care nu îi permite să își desfășoare activitatea.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de familia Bădălău: „Gabi râdea că mă așteaptă între 3 și 6 ani de pușcărie”

Chiar dacă au trecut mai mulți ani de la despărțirea lor și deja Gabi Bădălău și-a refăcut viața alături de Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu susține că fostul ei soț o supune unui tratament abuziv. Cântăreața a dezvăluit că este afectată pe toate planurie, inclusiv în ceea ce  privește îndeplinirea sarcinilor profesionale din cauza comportamentului lui.

„Nu am voie să muncesc. Am fost la un concert sâmbătă, la Constanța. Dar copiii au rămas cu mama. Mi-a dat patru vocale în care urla și mă abuza. Mă hărțuiește. De cinci ani face asta. Dacă aș depune la instanță aceste mesaje, așa cum mi s-a sugerat, lumea ar fi șocată. Eu după el nu am voie să fac nimic, nici să fiu plecată. Niciodată nu-mi voi dori însă ca tatăl copiilor mei să ajungă rău, pentru ca asta înseamnă ca și copilul să sufere. Mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere ca să pot să muncesc”, a declarat Claudia Pătrășcanu în exclusivitate pentru cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu, declarații șocante

Claudia Pătrășcanu a decis să își înscrie fiii la o școală privată din Constanța, respectând dorința exprimată de tatăl lor. Fiindcă copiii săi, născuți din relația cu Gabi Bădălău, sunt cât se poate de pricepuți și interesați de sport, ea i-a înscris în programe de fotbal și tenis.

„Nicolas și-a dorit să facă un pas mare, să joace la Academia Hagi. L-am transferat. El este foarte talentat. Au trei-patru antrenamente pe săptămână. De la 6 ne trezim. Taică-su nu înțelege. Cel mare își dorește și el, face tenis. Dar îi demoralizează, nu vrea să-i susțină. Îi este greu să vină la Constanța, să stea cu ei. În week-end-uri trebuie să meargă la meciuri. Dar nu-l interesează. Copiii au doar susținerea mea să facă ceea ce-și doresc. Școala le-o plătește, el a vrut la privat. Dacă nu, îi scoatem și îi dăm la stat. Dar ei nu pot trăi până la 24 de ani cu 300 de lei pe lună, e batjocură, e sub orice critică. Dar dacă atâta a considerat el”.

Claudia Pătrășcanu susține că tot ce dorește este să aibă parte de liniște, iar cei doi copii să se poată dezvolta într-un mediu frumos și sănătos pentru ei. Vedeta vrea să stea departe de scandal, astfel că spune că păstrează discreția de dragul băieților săi.

„Copiii devin ceea ce le transmit mamele și părinții. Mama are un rol important în viața unui copil. De aceea eu mereu încerc să fac fapte bune, să fiu înțeleaptă, pentru ca ei asta să absoarbă de la mine. Am cerut consiliere psihologică pentru copii, mi-au respins-o. Ei trec prin anumite situații dificile. Îmi doresc să-și vadă fiecare de viața lui. Eu tac pentru copiii mei, nu mai vreau să fiu implicată în scandaluri declanșate de ei. Fac totul prin Protecția copilului care m-a ajutat să iau legătura cu ei atunci când au fost la tatăl lor” a mai declarat aceasta.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri șocante despre bărbatul care a cerut-o de soție: „Se schimbă foarte multe lucruri și te transformă”