Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri șocante despre bărbatul care a cerut-o de soție: „Se schimbă foarte multe lucruri și te transformă”

Claudia Pătrășcanu a trecut deja printr-un mariaj și un divorț, însă nu spune nu ideii de a se recăsători. Iată ce a spus vedeta despre bărbatul care a cerut-o în căsătorie.

17 aug. 2023, 21:50
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri șocante despre bărbatul care a cerut-o de soție: „Se schimbă foarte multe lucruri și te transformă”
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri șocante despre bărbatul care a cerut-o de soție: „Se schimbă foarte multe lucruri și te transformă”

Claudia Pătrășcanu afirmă că este o femeie cât se poate de împăcată, deși a trecut printr-un divorț destul de tumultos de Gabi Bădălău. Mai mult de atât, cu puțin timp în urmă vedeta a primit și o cerere în căsătorie, însă a refuzat să dea prea multe detalii despre cel care i-a furat inima.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital, în Turcia. Ce a pățit artista: „Vai de capul meu”

Deși este îndrăgostită de bărbatul misterios pe care preferă să îl țină ascuns, ea a dezvăluit că nu se simte încă pregătită să mai ajungă o dată în fața altarului. Ea a declarat, că pe termen lung, lucrurile ar putea să stea totuși altfel și că nu neagă posibilitatea de a mai îmbrăca rochia de mireasă.

„Cred că trebuie să fii pregătit ca să faci saltul acesta, pregătit sufletește. Eu ce să fac? Mă leg la cap iar? Ca să fac așa o glumă… Într-o căsnicie se schimbă foarte multe lucruri și mi se pare că te transformă pe tine, ca om și transformă și relația. Știu cum e să fii mireasă, să faci nuntă… Nu spun nu, poate mă căsătoresc iar la 50 sau la 60 de ani, dar nu sunt 100% sigură și pregătită că vreau să fac pasul ăsta acum, în momentul ăsta. Îmi place foarte mult poziția de relație înainte de căsătorie, de atenția acordată.

Oamenii își arată mai mult iubirea și respectul, dar după căsătorie se schimbă atât de multe, încât parcă se întoarce pământul pe dos. Îmi place ideea de relație înainte de căsătorie. Nu trebuie să te grăbești să ajungi la căsătorie! Toți oamenii se schimbă într-o căsnicie. Respectul începe să se diminueze, intervin alte priorități, probleme și situații. Am o viață acum, trăiesc în liniște. Nu mă stresează nimeni. Nu dau explicații dacă vreau să ies cu copiii, dacă vreau să dorm mai mult, dacă nu vreau să gătesc. Iată că, dacă ești căsătorit, nu poți să jonglezi cu lucrurile astea, trebuie să faci sacrificii. Nu aș vrea să mă arunc cu capul înainte, doar de dragul de a mă căsători! Să o iau de la capăt? Întotdeauna trebuie să cântărești!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Playtech Știri.

Claudia Pătrășcanu a explicat că este focusată pe aspectele profesionale ale vieții, dar și pe timpul pe care îl petrece alături de copiii ei.

„Mă axez mult pe muncă și pe proiectele noi. În vacanțe am fost. Am fost în Germania cu copiii, la Europa Park și vrem să ne reîntoarcem peste câțiva ani, când se vor face băieții mai mari. A doua vacanță a venit neprevăzută, am plecat cu nașii în Turcia o săptămână, copiii au stat doar în piscină. Practic, aceste vacanțe au fost doar ale lor. Eu m-am ocupat ca ei să fie fericiți. Timp să stau la soare anul ăsta, chiar mă gândeam, că niciun an nu a fost așa. O singură dată am făcut plajă la mare. Eu, fata de la mare, înțelegi? Când locuiești la mare, nu mai ești așa dornic să te duci. Mai ales că, la noi, în România, este totul foarte scump. Din cauza asta preferă mulți români să plece în Turcia sau în Grecia. Acesta e turismul la noi. Eu sunt norocoasă. Mănânc acasă, nu merg la restaurante!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii despre noul iubit. Vedeta a fost deja cerută în căsătorie: „Dumnezeu îţi dă mereu după suflet” FOTO