Claudia Pătrăşcanu, acuzaţii dure la adresa soacrei: „Îmi lua banii de la cântări ca să își ia genți”

Claudia Pătrăşcanu face acuzaţii dure la adresa lui Gabi Bădălău, dar şi a soacrei sale, pe care o acuză că i-a luat toţi banii de la cântări, pentru a-şi cumpăra genţi. Vedeta susţine că îşi doreşte să primească banii pe care i-a luat familia Bădălău, în toţi anii în care a făcut parte din familia lor.

22 ian. 2021, 09:12
Claudia Pătrăşcanu, acuzaţii dure la adresa soacrei: „Îmi lua banii de la cântări ca să își ia genți”
Claudia Pătrăşcanu, acuzaţii dure la adresa soacrei

Claudia Pătrăşcanu, acuzaţii dure la adresa soacrei. Artista a spus că soacra ei a fost departe de a-l îmbuna pe Gabi Bădălău. Atunci când se întorcea de la concerte, mama afaceristului îi lua banii, astfel încât ea să nu fie cu picioarele pe pământ și să depindă financiar de familia ei.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, o nouă înfăţişare la tribunal. Ce a decis instanţa

În primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatăl copiilor mei de la mine? Întrebați-l! A cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul și mobila din casă, unde dorm copiii. Eu nu mă gândesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din închiriat garsoniere. Vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat. Și el i-a luat ca să își ia un escavator.

Claudia Pătrăşcanu, acuzaţii dure la adresa soacrei

Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări, că voia să își ia genți. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei.Eu când l-am cunoscut pe Gabi era falit. Eu aveam treaba mea cu muzica, aveam un apartament, o mașină. Apartamentul l-am vândut ca să pot să îmi achit creditul. Pe mine mă penalizau băncile, din cauza jocurilor lui Gabi la cazino.

”, a spus Claudia Pătrășcanu în emisiunea ”La Măruță”.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după imaginile cu Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu, în Dubai

https://www.youtube.com/watch?v=jGoE_zQOJiE