Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, o nouă înfăţişare la tribunal. Ce a decis instanţa

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău au ajuns, joi, la o nouă înfățișare la tribunal în procesul de divorț care durează de aproape 20 de luni. Cei doi soți luptă în instanţă pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

21 ian. 2021, 18:51
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, o nouă înfăţişare la tribunal. Ce a decis instanţa
Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, din nou la tribunal

Gabi Bădălău a declarat la ieșirea din sala de judecată că magistrații au amânat sentinţa pentru termenul viitor din cauza absenţei martorilor, Claudia Pătrăşcanu fiind singura care a adus la tribunal martori care să-i confirme povestea. „S-a amânat. Doar din partea ei au fost martori”, a spus Gabi Bădălău, conform SpyNews.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, din nou la tribunal

Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, nu a oferit însă informații despre testul antidrog pe care l-a făcut în urmă cu câteva zile, semn că judecătorii așteaptă rezultatele complete. Afaceristul s-a testat la o clinică privată, dar și la IML, loc de unde i s-au recoltat mai multe probe.

Gabi Bădălău, cadou de suflet pentru Bianca Drăguşanu. Cum şi-a emoţionat viitoarea soţie FOTO

Astfel, următorul termen de judecată va avea loc aproape sigur în luna martie, când Claudia Pătrășcanu și tatăl băieților săi trebuie să se prezinte, din nou, la Judecătoria Sectorului 6. Artista nu a avut nicio reacție despre proces până la ora actuală, fostul partener de viață mărturisind cu o zi înainte că a luat decizia de a se testa pentru consumul de substanțe interzise pentru a face pace cu cea care îi este încă soţie.

Gabi Bădălău face nuntă cu Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a confirmatnunta cu fostul soţ al Claudiei Pătrășcanu: „Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit!”. Bianca Drăguşanu a mai fost căsătorită cu Victor Slav şi Alex Bodi şi are o fetiţă din mariajul cu fostul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV. Gabi Bădălău este în proces de divorţ cu Claudia Pătrăşcanu, cu care are doi băieţi.