Claudia Pătrăşcanu aruncă bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat cu cele două teste antidrog

Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu Gabi Bădălău şi vine cu o dezvăluire-bombă legată de testul antidrog pe care omul de afaceri l-a efectuat în urmă cu câteva săptămâni la Institutul Național "Mina Minovici" din București.

04 feb. 2021, 20:35
Claudia Pătrăşcanu aruncă bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat cu cele două teste antidrog
Gabi Bădălău, divorţ cu scandal de Claudia Pătrăşcanu

Claudia Pătrăşcanu susține că nu se mai aude nimic de rezultatul testului respectiv, deşi Gabi Bădălău a făcut două, unul la privat și altul la stat. Vedeta susține că testele „s-au evaporat”, cel făcut în clinica privată fiind negativ, conform unui anunţ făcut de Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu continuă scandalul cu Gabi Bădălău

Artista a mai povestit că a primit recent un mesaj legat de celulele stem stocate pentru copiii ei, povestind că fostul partener de viață nu a plătit suma necesară.

Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu moartea de Gabi Bădălău! ”Mi-a zis că plătește un om să mă arunce în râpă”

„Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la IML. El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat. Azi am primit un mesaj de la o clinica privată unde am stocat celulele stem și unde se plătește pe an suma de 460 RON, o sumă mică. Ni s-a transmis prin mesaj că ne dau celule stem afară, pentru că nu a fost făcută plata. Trebuie să le transferăm. Mi s-a spus că Gabi Bădălău a refuzat să mai plătească celulele stem pentru copil”, a spus Claudia Pătrășcanu la Realitatea Plus.

Gabi Bădălău, violent cu Claudia Pătrăşcanu: „Astăzi m-am reîntors în povestea mea”

Cântăreaţa a mai spus că cei doi băieți pe care-i are cu Gabi Bădălău nu mai vor să meargă la tatăl lor după ce au petrecut câteva zile la munte la finalul lui ianuarie: „Am plâns, m-am consumat, dar pentru copiii mei voi merge până în pânzele albe. Am vorbit cu el că, dacă nu poate face asta pentru copiii noștri, să le plătească celulele stem, să-mi lase mie copiii. Vreau să-mi caut de lucru, dar îmi pune bețe în roate”.