Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu moartea de Gabi Bădălău! ”Mi-a zis că plătește un om să mă arunce în râpă”

Invitată la Realitatea Tv, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații incredibile legate de divorțul de Gabi Bădălău. Artista susține că este terorizată de fiului fostului ministru al Economiei.

03 feb. 2021, 23:29
Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu moartea de Gabi Bădălău! ”Mi-a zis că plătește un om să mă arunce în râpă”

Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu moartea! Artista a povestit cum a lipsit de lângă copii ei aproximativ o zi, fiind nevoită să plece la București pentru filmările unui videoclip, perioadă în care a fost terorizată de mesajele primite de la Gabi Bădălău.

”Nu mai mesaje jignitoare, nu știu ce au cu mine, nu pot să îmi explic. Am primit amenințări cu moartea anul trecut, când mi-au zis să am grijă ce fac, ce zic pe la TV. Consider că sunt o mamă curată și nu îmi e teamă de nimic. Mi-a spus că plătește un om să mă lovească, să mă arunce în râpă” , a povestit cântăreața.

Citește și: Gabi Bădălău, violent cu Claudia Pătrăşcanu: „Astăzi m-am reîntors în povestea mea”

”Nu am timp suficient să urmăresc ce se scrie de el sau despre ea, fiecare își conduce viața cum își dorește. Cunosc foarte bine toată situația, din cât trăiește Gabi, dar asta nu e important. El nu face nimic fără acceptul părinților lui. Eu vreau să muncesc, muncesc de la 18 ani și îmi place să o fac,  nu aștept să îmi dea bani Gabi Bădălău. Pot să fac lucruri” , a declarat Claudia în legătură cu relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

”Mesajele mele către fostul meu socru au fost doar de implorare, nu le-am cerut nimic. Scopul meu ca mama este să îi duc pe un drum bun, să îi fac bărbați valoroși. Ei pot să facă ce doresc, mă simt împlinită, merg cu o mașină din 2005, chiar dacă când m-au dat afară din casă mi-au luat absolut tot. Fostul meu socru nu știu cât se implică sau se interesează, dar știu cine a adus această situația, este mama lui, poate nu tatăl, dar vă asigur că cel mai mult mama. Ce mamă ar putea să facă atâta rău? Nu le-am făcut nimic, doar am vrut să ies din această căsnicie. Am cerut un divorț amiabil, nimic nu au vrut. Le-a fost mai simplu să batjocorească” , a precizat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu moartea!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se afla în plin divorț, cei doi se judecă de mai bine de un an de zile la Tribunalul Sectorului 6 în legătură cu custodia celor doi băieți. Recent, cântăreața i-a cerut fostului soț un test anti-drog. Afaceristul s-a testat la o clinică privată, dar și la IML, loc de unde i s-au recoltat mai multe probe.

În scandalul divorțului dintre cei doi, Gabi Bădălău o acuză pe artistă că nu-i permite să-i vadă pe micuți, iar acest lucru este departe de adevăr, spune Claudia Pătrăşcanu.