Claudia Pătrășcanu, atac devastator la Irinel Columbeanu: ”Își ținea nevasta pe la poartă, n-o lăsa să-și vadă copiii”

Claudia Pătrășcanu a avut o relație cu Gabi Bădălău, care este și tatăl copiilor săi, dar despărțirea cu scandal i-a lăsat un gust amar artistei și a făcut-o să-l compare cu Irinel Columbeanu.

24 dec. 2023, 14:02
Claudia Pătrășcanu, atac devastator la Irinel Columbeanu: ”Își ținea nevasta pe la poartă, n-o lăsa să-și vadă copiii”

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a adus din nou în discuție relația pe care a avut-o cu Gabi Bădălău, tatăl copiilor săi. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au fost împreună timp de 4 ani, însă, se pare că relația lor începuse să ”scârțâie” cu ceva timp înainte de ruptură.

Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Gabi Bădălău cu Irinel Columbeanu, mărturisind că influența banilor, orgoiliile și ambițiile au ruinat destine.

„Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe? La Columbeanu mă refer. Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? A spus-o chiar el (n.r. Columbeanu). Banii strică vieți și banii m-au nenorocit. Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Tragedie chiar înainte de Crăciun! O artistă extrem de iubită a murit într-un accident de maşină VIDEO

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu-l poate ierta pe Gabi Bădălău pentru faptul că a lăsat-o pe străzi, mai ales că la mijloc era vorba despre cei doi băieței ai lor.

„Eu în viața asta pot să iert orice și să trec peste orice. Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot. Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine”, a mai adăugat artista.

Citește și: Gigi Becali face show și la cumpărături. Cum a fost surprins latifundiarul la volanul Rolls Royce-ului de 500.000 de euro