Tragedie chiar înainte de Crăciun! O artistă extrem de iubită a murit într-un accident de maşină VIDEO

Lumea muzicii este în doliu după ce Laura Lynch, membră fondatoare a grupului The Chicks - cunoscut anterior sub numele Dixie Chicks, a murit la vârsta de 65 de ani, într-un accident de maşină.

24 dec. 2023, 13:11
Tragedie chiar înainte de Crăciun! O artistă extrem de iubită a murit într-un accident de maşină VIDEO
Tragedie chiar înainte de Crăciun! O artistă extrem de iubită a murit într-un accident de maşină

Tragedie chiar înainte de Crăciun! Laura Lynch a jurit în urma unui accident care a avut loc pe o autostradă din apropiere de El Paso, un oraş din statul Texas, SUA.

Potrivit Reuters, artista se afla la volanul propriei sale mașini și se deplasa spre est pe autostrada US 62. Un alt vehicul, care circula din sens opus, a intrat pe contrasens, pentru a depăși, într-o zonă a autostrăzii în care sensurile de mers nu erau separate de o barieră de protecție. Impactul frontal violent cu mașina condusă de Laura Lynch a dus la decesul artistei, constatat pe loc de către medici. Celălalt șofer a fost rănit și transportat la un spital din apropiere cu răni care, însă este în afara pericolului.

Citeşte şi: Viviana Sposub, accident de maşină în Los Angeles. Momente de coşmar pentru vedetă

Laura Lynch a înfinţat la Dallas grupul Dixie Chicks în 1989 alături de Robyn Lynn Macy şi surorile Martie Maguire şi Emily Strayer. Ea a fost basistul trupei şi, un moment dat, vocalista principală. A părăsit formaţia în 1995 după ce trupa Dixie Chicks lansase trei albume, dar nu ajunsese încă celebră.

Creată iniţial ca o trupă de bluegrass, Dixie Chicks a lansat în 1998 primul său album realizat cu o casă de discuri majoră, „Wide Open Spaces”, care a impresionat în clasamentele dedicate muzicii country şi care i-a adus formaţiei americane primul său premiu Grammy.

Cântăreața era căsătorită cu Mac Tull și avea o fiică.

Citeşte şi: Mircea Bravo, implicat într-un accident, în Bihor. Vloggerul ar fi ațipit la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp. Prima reacție după accident: ”Un şoc puternic, mașina este avariată grav”