Claudia Pătrășcanu, chinuită de amânarea termenului de divorț: ”Gabi nu se gândește că nu suferă decât un om, ci trei!”

Claudia Pătrășcanu a venit cu mărutirisiri surprinzătoare în ceea ce privește amânarea termenului de divorț.

16 sept. 2021, 18:00
Claudia Pătrășcanu, chinuită de amânarea termenului de divorț: ”Gabi nu se gândește că nu suferă decât un om, ci trei!”

Claudia Pătrășcanu, chinuită de amânarea termenului de divorț.  Artista a declarat că nu își va lăsa niciodată copiii, dar este dispusă să renunțe la pensia alimentară oferită de Gabi Bădălău, tatăl băieților săi.

Claudia Pătrășcanu, chinuită de amânarea termenului de divorț: ”Gabi nu se gândește că nu suferă decât un om, ci trei!”

„E mai important pentru el să-și trimită copiii la expertize decât să terminăm totul și să-mi spună la ce să renunț și voi renunța.  Chiar dacă nu sunt eu în măsură să le iau acest drept și nici el, eu pot să renunț și la pensia lor, la orice pentru liniștea lor, dar la copiii mei nu voi renunța niciodată”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan.ro.„Gabi nu chinuie un singur om, ci trei. A cerut o expertiză psihologică în instanță, și-a ales psihologul și își supune copiii la ceva ce nu merită. Consider că decizia lui este o traumă și o prostie părintească și nu o voi accepta în stilul lui șantajist și chinuitor. Am fost amenințată și șantajată:

«Dacă te muți în București cu copiii, renunț și nu-i mai duc la psiholog. Dacă, însă, continui să nu vrei, o să te țin și în acest proces încă doi ani de acum înainte și, da, vor merge și copiii la psiholog»”, a dezvăluit Claudia, potrivit sursei amintite mai sus.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că după ce a văzut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăguşanu a început să facă o legătură și și-a dat seama că e vorba fix de evenimentul pentru care încă soţul ei a sunat-o să-i ceară ajutorul și să-i poată aduce copiii acasă deoarece nu avea cui să-i lase. „Doar copiii mă interesează, mă interesează educația lor, siguranța lor. În momentul de față copiii sunt în vacanță la tatăl lor, i-a luat pe 31 iulie și acum pot să înțeleg după această apariție intervenția lui Gabi disperată cumva de săptămâna trecută când am fost sunată, el doar ce luase copiii, și la diferență de două zile, m-a sunat insistent, disperat, în care îmi spunea să-l ajut.

Am intrat în panică, i-am spus spune te rog, în condițiile în care când a venit să ia copiii a petrecut trei ore la mine în casă insistând ca copiii să meargă iarăși în vacanță, am vrut să fac acest lucru că mă gândesc la binele copiilor și știe și el acest lucru”, a dclarat Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Gabi Bădălău, mesaj pentru Claudia Pătrășcanu, după ce soția sa l-a făcut MINCINOS. „Și de la oamenii răi poți învăța ceva!”