Gabi Bădălău, mesaj pentru Claudia Pătrășcanu, după ce soția sa l-a făcut MINCINOS. „Și de la oamenii răi poți învăța ceva!”

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a reizbucnit după ce cântăreața a spus că soţul ei a încercat să scape de copiii lui pentru a ieși cu Bianca Drăgușanu. După acuzațiile făcute în direct, Gabi Bădălău a publicat un mesaj direct cu trimitere pentru mama copiilor săi.

11 aug. 2021, 13:59
Gabi Bădălău, mesaj pentru Claudia Pătrășcanu, după ce soția sa l-a făcut MINCINOS. „Și de la oamenii răi poți învăța ceva!”

Gabi Bădălău, mesaj pentru Claudia Pătrășcanu. După ce Claudia Pătrășcanu a făcut acuzații dure în direct la Antena Stars despre tatăl copiilor ei, și spune că i-a mințit pentru a putea să petreacă timp cu Bianca Drăgușanu, acum Gabi Bădălău îi răspunde vedetei printr-un mesaj cu subînțeles pe Instastory prin care o face „un om rău”.

Gabi Bădălău, mesaj pentru Claudia Pătrășcanu

„Și de la oamenii răi poți învăța ceva… să nu fii ca ca ei”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram. Afaceristul fost sunat de Antena Stars pentru a-și expune punctul de vedere cu privire la acuzațiile Claudiei Pătrășcanu, însă a spus că nu-l interesează nimic din ce aceasta spune.

Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu: „Mi-a cerut să mint copiii”

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că după ce a văzut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăguşanu a început să facă o legătură și și-a dat seama că e vorba fix de evenimentul pentru care încă soţul ei a sunat-o să-i ceară ajutorul și să-i poată aduce copiii acasă deoarece nu avea cui să-i lase. „Doar copiii mă interesează, mă interesează educația lor, siguranța lor. În momentul de față copiii sunt în vacanță la tatăl lor, i-a luat pe 31 iulie și acum pot să înțeleg după această apariție intervenția lui Gabi disperată cumva de săptămâna trecută când am fost sunată, el doar ce luase copiii, și la diferență de două zile, m-a sunat insistent, disperat, în care îmi spunea să-l ajut. Am intrat în panică, i-am spus spune te rog, în condițiile în care când a venit să ia copiii a petrecut trei ore la mine în casă insistând ca copiii să meargă iarăși în vacanță, am vrut să fac acest lucru că mă gândesc la binele copiilor și știe și el acest lucru”, a dclarat Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au asumat oficial relația. Au mers de mână la un botez. Imaginile care îi dau de gol