Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația Gabi Bădălău: „A dormit la mine acasă”. Ce se întâmplă între cei doi?

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația Gabi Bădălău. Relația lor este una dintre cele mai controversate din showbiz, ba sunt bine și încearcă să aibă grijă de cei doi copii pe care îi au împreună, ba se jignesc și își aduce acuzații de tot felul.

06 dec. 2023, 10:33
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația Gabi Bădălău: „A dormit la mine acasă”. Ce se întâmplă între cei doi?
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația Gabi Bădălău. Afaceristul a avut un atac fără precedent la adresa fostei soții, după ce aceasta a declarat că este singura femeie care îi poate pune capac. ”O penibilă! Ce pot să zic? Acum o săptămână voia la biserică, să se călugărească, acum în lenjerie intimă. Ce treabă am eu cu femeia asta? Sunt divorțat de ea de cinci ani! E mama copiilor mei și vreau să am cu ea o relație sănătoasă și bună în privința copiilor și în creșterea lor. Atât! Nu-mi trebuie nimic altceva de la ea.

Ce visează ea noaptea sau ce planuri diabolice are ea cu cearșafurile albe, e problema ei! Și dacă ar fi ultima femeie din lume, nu mai am cum să fiu cu ea niciodată!”, a declarat Gabi Bădălău.

Citește și: Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit, după mesajul acid al Biancăi Drăgușanu. Vedeta e convinsă că i-l poate fura de sub nas pe Gabi Bădălău: „Îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care!”

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația Gabi Bădălău

De ziua copilului cel mare al cuplului, afaceristul a fost în casa fostei sale soții și a avut parte de un tratament regesc, după cum a declarat artista. Claudia Pătrășcanu a spus că i-a întins masa, ca pe vremuri, apoi l-a lăsat să se relaxeze.

A intrat în casă, i-am pus să și mănânce, și ce credeți? A și adormit, și-a făcut somnul de frumusețe la prânz, că doar a venit de la Bolentin, era drumul lung. Și eu ce să fac, să îl dau afară pe ușă? Nu, am închis ușa și l-am lăsat să doarmă, să se relaxeze. Ca după, să iasă pe la televizor și să mă defăimeze”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.