Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit, după mesajul acid al Biancăi Drăgușanu. Vedeta e convinsă că i-l poate fura de sub nas pe Gabi Bădălău: „Îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care!”

Se aprind scânteile între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Iubita lui Bădălău a făcut o postare tăioasă, dar fără să numească persoana vizată, cu elemente de care cântăreața nu este deloc străină.

30 nov. 2023, 22:02
Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit, după mesajul acid al Biancăi Drăgușanu. Vedeta e convinsă că i-l poate fura de sub nas pe Gabi Bădălău: „Îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care!”

Bianca Drăgușanu a făcut un Story pe Instagram în care vorbește despre biserică, de unghii roase și de „Povestea noastră”, lucruri care, la prima vedere, par nevinovate, însă aceste elemente ne duc cu gândul la fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu.

Întrebată dacă se regăsește în acel story, Claudia a răspuns: „Nu vorbesc despre personaje pe care nu le-am cunoscut în viața mea și nici nu-mi doresc acest aspect, însă, oricine se leagă de melodia Povestea Noastră trebuie să știe că a fost compusă cu dragoste și din dragoste. Este unică în felul ei. Mulți oameni s-au regăsit și se regăsesc în versurile trăite de mine și de fostul meu soț. 

Povestea noastră a pornit prin simplitate și iubire curată, nu a fost o poveste banală. Din toată povestea noastră au ieșit doi copii superbi, pe cale naturală și din puterea Divină. A fost dorință, pasiune și iubire! Doar așa ies copiii doriți!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu aruncă bomba! Artista se retrage la mănăstire: „Fiecare face ce simte!” Motivul pentru care a luat această decizie

Mesajul ei nu se termină aici, cântăreața este convinsă că l-ar putea face oricând pe Gabi Bădălău să se întoarcă la ea.

„Sunt o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă. Gabi nu prea este genul de bărbat care să reziste ispitei și, dacă mă redresez puțin, las gândurile deoparte și orgoliul, s-ar putea să-i retrezesc amintirile fostului meu soț, să-i ofer ceva nou! Are nevoie de pasiune și de afecțiune! Teroarea nu îi place! Eu am divorțat ca să-l las să-și trăiască viața și să nu existe alte presiuni.

Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy de la La Perla!  Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori!

Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!”, a continuat Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a ieșit din pepeni! Ce i-a transmis unei fane pe internet: ”Nu îți mai roade unghiile, ești de râsul ploii”

Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replica rivalei sale. Ba chiar o numește pe Claudia „fana” ei.

„Nu știu de ce se regăsește în postările mele? Acele postări nu au nicio legătură cu ea. Are o ordonanță de respectat, pe care văd că o încalcă. Dar, fiind fana mea, se pare că se regăsește în postătile mele de pe Insta. Cu siguranță, atitudinea sfidătoare, în condițiile în care încalcă legea, în ceea ce mă privește, nu va rămâne nepedepsită”, a spus blondina.