Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu: „Mi-a cerut să mint copiii”

Claudia Pătrăşcanu a vorbit despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu şi a mărturisit că cei doi copii trebuiau să fie la el în această perioadă. Însă, artista a fost sunată de afacerist şi a cerut să îl ajute, să ia băieţii înapoi acasă, pentru el are un eveniment.

10 aug. 2021, 20:48
Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu: „Mi-a cerut să mint copiii”
Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu. “Doar copiii mă interesează, mă interesează educația lor, siguranța lor. În momentul de față copiii sunt în vacanță la tatăl lor, i-a luat pe 31 iulie și acum pot să înțeleg după această apariție intervenția lui Gabi disperată cumva de săptămâna trecută când am fost sunată, el doar ce luase copiii, și la diferență de două zile, m-a sunat insistent, disperat în care îmi spunea să-l ajut.

Am intrat în panică, i-am spus spune te rog, în condițiile în care când a venit să ia copiii a petrecut trei ore la mine în casă insistând ca copiii să meargă iarăși în vacanță, am vrut să fac acest lucru că mă gândesc la binele copiilor și știe și el acest lucru.

Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Citeşte şi: Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrăşcanu. Devăluirile făcute de mama artistei: „Vine ca un milog, vrea să o pupe”

Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrășcanu a mai spus că Gabi Bădălău i-ar fi cerut să își mintă copiii și să nu le spună motivul real pentru care tatăl lor nu își mai poate petrece timp cu ei.

Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care l-am luat pe copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor.

El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă, eu n-am putut să-i mint pe copii să-i zic că tati pleacă de acasă că vrea să scape de voi, mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia. El în ziua respectivă cât el era la restaurant și unde era el, copiii era într-un mall la ora 23:30, băiatul mare îmi spunea că oamenii ne dau afară din mall, mi-au zis că au venit să vadă un film de oameni mari.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.


loading...