Claudia Pătrăşcanu, la Survivor România: „Bani munciți cinstit, cu demnitate”

Claudia Pătrăşcanu, la Survivor România. Cântăreaţa a făcut o nouă postare pe reţelele de socializare, în care vorbeşte despre Gabi Bădălău, cu care se află în proces de divorţ. Printre altele, a precizat că a refuzat ofertele mai multor show-uri TV.

24 feb. 2021, 21:05
Claudia Pătrăşcanu, la Survivor România: „Bani munciți cinstit, cu demnitate”
Claudia Pătrăşcanu, la Survivor România

Claudia Pătrăşcanu, la Survivor România. „Cum se face ca nu sunt lăsată în pace de acest Bădălău și caută mereu cârcota, îl interesează de viața mea și ce fac eu?! Orice aș vrea să fac, orice aș vrea să muncesc pentru copiii mei îl deranjează pe acest Bădălău și asta pentru că independența mea l-a deranjat tot timpul.

Dacă plec să-mi filmez clipul o zi, mă terorizează cu mesaje că nu sunt lângă copii, dacă plec pana la market mă exasperează, dacă plec după marfa pentru magazinul meu online ma traumatizează cu alte mesaje, dacă îmi vin contracte de colaborare cu televiziuni le arată pe ecran și nu întâmplator îi spun despre ele, ci ca să vedeti și dumneavoastră cine e acesta cu adevărat!

Citeşte şi: Claudia Pătraşcanu, acuzaţii şocante: „Copiii au vorbit cu Bianca şi era goală. Mimează perversiuni sexuale cu păpuși”

Claudia Pătrăşcanu, la Survivor România

Obsesia și nebunia lui pentru tot ce fac eu ajunge la cote maxime. Vă spun aici, clar: Daaa, am refuzat emisiunea Mămici cu pitici pentru lipici’, Am refuzat show-ul Survivor’, am refuzat contracte mari de colaborare cu Germania pentru cântări, am refuzat sute de mii euro, bani munciți cinstit, cu demnitate, cu rolul meu de mamă, cu numele meu, ci nu cum îi câștigă Bădălău cu… 

Din păcate pentru el, nu va reuși niciodată să-mi mai facă rău, pentru ca nu mai permit și n-ar fi în stare să le ofere copiilor ceea ce eu le ofer: dragoste, atenție, timp, afecțiune, înțelepciune și răbdare. Nu se rezuma totul numai la bani în viața și asta o înțeleg prea putini oameni…

Invidia, frustrarea și nebunia unora îi fac să nu mai vadă nimic bun în jur și îi fac să se înnegrească de furie când văd că sunt o femeie cu picioarele pe pământ, cu potențial si ca pot mai mult decât pot unii. Eu nu trăiesc o viață murdară, nu am nici anturaje dubioase!’, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Andreea Antonescu va fi noua concurentă de la Survivor

Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar fi semnat deja contractul pentru participarea la Survivor, iar în curând urmează să se alăture concurenților din echipa Faimoșilor. Potrivit surselor, ea va încasa peste o mie de euro pe săptămână, scrie Ciao.ro.

Cântăreața s-ar pregăti deja de plecare către Republica Dominicană, ea fiind una dintre surprizele de la echipa Faimoșilor.


loading...