Claudia Pătrăşcanu, noi detalii despre Gabi Bădălău: „Vrea să mă declare nebună şi să îmi ia copiii”

Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit noi detalii despre Gabi Bădălău şi spune că nu doreşte sub nicio formă bine copiilor, scopul lui fiind să îi facă ei rău. Mai mult decât atât, artista susţine că vrea să o declare nebună, pentru a-i lua copiii.

16 apr. 2021, 11:05
Claudia Pătrăşcanu, noi detalii despre Gabi Bădălău: „Vrea să mă declare nebună şi să îmi ia copiii”
Claudia Pătrăşcanu, noi detalii despre Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu, noi detalii despre Gabi Bădălău. Joi, 15 aprilie, a avut loc un nou termen în procesul de divorț, la Judecătoria Sectorului 6, iar lucrurile nu au decurs deloc bine. Omul de afaceri a cerut, prin avocații săi, custodia exclusivă a celor doi minori, Gabriel și Nicholas, lucru care a înfuriat-o pe cântăreaţă.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu a leşinat pe stradă! Declaraţiile vedetei: „A fost o perioadă dificilă”

Claudia Pătrăşcanu, noi detalii despre Gabi Bădălău

Vrea să-mi ia copii! Asta doar în mintea lui! Una spune la televizor, alta face în realitate. Când ești bun, ești luat de prost. În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea. Tot timpul fac rugăciuni.

A fost ok la munte în weekend pentru că eu, mama copiilor, mi-am dorit să fac copiii să se aproapie de el. Săptămâna trecută, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu toții la munte. Acum trei săptămâni a dormit la mine.

Dar tatăl copiilor dorește să-i ia de lângă mine. El nu se gândește la copii, vrea să-mi facă rău. Nu mai văd o împăcare ca și cuplu. Azi, în instanță, lucrurile au stat diferit. Degeaba încerc eu să fac bine. Vrea să ma declare nebună, să-mi scoată un certificat medical! Nu dorește liniștea copiilor”, a declarat solista, la Antena Stars.

Claudia Pătrăşcanu pregăteşte lovitura decisivă

Claudia Pătrășcanu

și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț. Cântăreața vrea să lovească decisiv şi va cere ca cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri să-i poarte numele.

Cântăreața de-abia așteaptă să fie o femeie liberă și în acte și este nerăbdătoare să revină la numele ei de domnișoară. De asemenea, aceasta și-a dorit ca și cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri să-i poarte numele.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2016, iar acum câteva luni, cântăreața a anunțat pe contul său de Facebook că se desparte de omul de afaceri. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere privind cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas.

Aceștia se află în grija mamei, dar Gabi Bădălău a declarat la începutul lunii că își dorește custodia copiilor. Artista așteaptă ca acest divorț să se finalizeze și să scape de numele de familie al afaceristului. Ba mai mult, aceasta voia ca și cei doi copii ai lor să poarte numele ei de domnișoară.

Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”, a declarat Claudia Pătrășcanu.