Claudia Pătrăşcanu, noi mărturii dureroase după divorţul de Gabi Bădălău. Cum a fost dată afară din casă cu doi copii

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău au divorțat, iar artista s-a trezit mamă singură cu doi copii. Acum, după ce tocmai a împlinit 40 de ani, cântăreaţa face confesiuni dureroase.

06 oct. 2020, 11:15
Claudia Pătrăşcanu, noi mărturii dureroase după divorţul de Gabi Bădălău. Cum a fost dată afară din casă cu doi copii

Claudia Pătrăşcanu nu și-a imaginat nici măcar o secundă ca la vârsta de 40 de ani, atunci când toți au familii și se iubesc, să ajungă o mamă singură, ba chiar dată afară din casă cu cei mici.

„Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi. Nu-mi imaginam oricum că la 40 de ani o să fiu mamă singură, dată afară din casă cu doi copii şi dezamăgită. Dar nici nu mi-a plăcut să visez pentru a nu avea dezamăgiri”, a declarat ea pentru OK!Magazine.

Războiul purtat de Claudia Părtrăşcanu cu fostul soţ: „Voi merge până în pânzele albe ca aceşti copii să crească lângă mama lor”

Claudia Pătrășcanu încearcă cât de mult poate să-i ferească pe cei mici de zvonurile și gurile rele despre ea și Gabi Bădălău. Copiii s-au acomodat deja în noua lor casă și merg la grădinița. Artista face totul pentru binele micuților, chiar dacă uneori mai uită și de ea!

Detalii şocante din viaţa Claudiei Pătrăşcanu! Gabi Bădălău o lovea des: „Spărsese uşa şi o îngrămădise în colţ”

„Încerc să evit ca ei să simtă tensiunile dintre noi. Nicholas e mic, are trei ani jumate, iar Gabriel are şase. Amândoi s-au acomodat foarte bine aici, casa lor e acum aici, merg la grădiniţă la Agigea, ei nu percep acest război şi nici nu trebuie.”, a adăugat Claudia Pătrăşcanu.