Detalii şocante din viaţa Claudiei Pătrăşcanu! Gabi Bădălău o lovea des: „Spărsese uşa şi o îngrămădise în colţ”

Mai multe detalii uluitoare despre căsnicia Claudiei Pătrăşcanu cu Gabi Bădălau au ieşit la iveală chiar de la mama acesteia. Se pare că artista afost agresată atât verbal cât şi fizic de fostul soţ, cu care se află acum într-un scandal monstru. 

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 14:36
Detalii şocante din viaţa Claudiei Pătrăşcanu! Gabi Bădălău o lovea des: „Spărsese uşa şi o îngrămădise în colţ”

Mama artistei s-a decis să vorbească, după ce soțul acesteia le-a dat pe cele două în judecată, fapt ce i-a produs mută supărare. Femeia a dezvăluit, într-un interviu pentru Antena Stars, că între fiica și ginerele ei au existat multe certuri, acuzându-l pe Bădălău că a fost violent atât verbal, dar mai ales fizic: „A spart ușa de la dormitor, o făcea în tot felul”.

Mai mult, îndurerată de soarta propriei fete, aceasta a povestit un episod întâmplat în preajma sărbătorilor pascale, când Bădălău ar fi agresat-o pe Claudia și ar fi spart și o ușă.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu şi Gabriel Bădălău au ajuns în faţa judecătorilor: Mi-e teamă doar de Dumnezeu

„În ziua de Paşti, eu eram jos în bucătărie şi am auzit când a zis: «Mamă, dă în mine!». Şi atunci am urcat repede, vă daţi seama, când l-am văzut, el o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart uşa de la dormitor, eu m-am băgat între ei, adică i-am despărţit, el era cu copilul în braţe, cu Gabriel, şi o înjura şi o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese, comunica cu amanta pe Whatsapp”, a declarat aceasta.

Acesta este doar un fragment din drama prin care trece artista. Mama cântăreței a mai povestit și despre momentul în care Gabi Bădălău i-a aruncat fiica în stradă, cu tot cu copii.

Citeşte şi: Gabi Bădălău, primele declaraţii după ce a fost prădat de hoţi: „Ţineam obiectele şi banii într-un seif, ca orice om”

„Da, am fost ameninţată şi nu vin în faţa dumneavoastră să spun, nu vreau să-l denigrez pe tatăl copiilor mei, am vrut întotdeauna, chiar i-am dat foarte multe şanse, tot pentru copii, îi iubesc atât de mult, în disperare îi iubesc pentru că mi i-am dorit şi nu vreau să le fac rău, iar eu am trăit o traumă, vâzându-mă dată afară cu doi copii, pe stradă, eu dacă nu aveam o casă a mea, în comuna Agigea, ce se întâmpla cu mine şi cu doi copii? Ajungeam în Gara de Nord?”, a mărturisit, recent, Claudia Pătrășcanu, iar afirmațiile au fost întărite de mama ei.