Claudia Pătrășcanu, prima reacţie despre căsătoria dintre Gabi Bădălău şi Bianca Drăgușanu! Ce i-a transmis fostul soț 

Claudia Pătrăşcanu a părimit un anunţ-bombă de la fostul soţ. Gabi Bădălău i-a transmis artistei că se va însura cu Bianca Drăguşanu. Cei doi amorezi s-au distrat câteva zile în Dubai, iar apoi au plecat în vacanţă în Insulele Maldive.

15 ian. 2021, 14:01
Claudia Pătrășcanu, prima reacţie despre căsătoria dintre Gabi Bădălău şi Bianca Drăgușanu! Ce i-a transmis fostul soț 

Claudia Pătrășcanu confirmă căsătoria dintre Gabi Bădălău şi Bianca Drăgușanu. Artista este cea care a confirmat vestea despre tatăl copiilor săi și diva sexy a showbiz-ului românesc! „Da, mi-a confirmat!”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu confirmă căsătoria dintre Gabi Bădălău şi Bianca Drăgușanu

„Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „Vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc!”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum, căci ei sunt importanţi”, a mai declarat cântăreața.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cazat la cel mai scump resort din Insulele Maldive, Four Seasons. Acolo, milionarul din Giurgiu a plătit o sumă impresionantă de bani pentru o căsuță pe malul oceanului indian. Potrivit Fanatik, cazarea a costat 15.220 de euro, iar masa acolo costă cel puțin 600 de euro, întregul sejur ajungând la 45.000 de euro, prețul unei garsoniere în București.

Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Anunţul făcut de vedetă

„E atât de înnebunit după ea încât nu știe ce să-i mai facă să-i intre în grații. Nu a fost după nicio femeie așa. Bianca nu i-a făcut absolut nimic, lui i s-au aprins călcâiele dintr-o dată după ea, că ei se știu de prin oraș, acum că a prins-o singură. El aștepta de multă vreme momentul, însă Bianca era cu Bodi și înainte de el cu cine a mai fost. Până la urmă, uite că dorința i-a fost împlinită lui Gabi, să fie cu Bianca. E atât de îndrăgostit de ea încât îi spune că vrea să fie cu ea pentru totdeauna”, au declarat surse apropiate ale afaceristului din Giurgiu.