Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după ce a fost surprinsă în tandreţuri cu un bărbat misterios: „Sunt un om vindecat. Îmi place să iubesc și să ofer iubire”

Claudia Pătrășcanu a avut o primă reacție, după ce a fost protagonista unor momente de tandrețe cu un bărbat misterios! Vedeta a declarat că cel mai greu i-a fost să se lase îmbrăţişată, acest gest producându-i emoţii pe care nu le-a mai simţit de peste doi ani.

01 mart. 2021, 13:04
Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după ce a fost surprinsă în tandreţuri cu un bărbat misterios: „Sunt un om vindecat. Îmi place să iubesc și să ofer iubire”

Claudia Pătrăşcanu în tandreţuri cu un bărbat misterios. După aproape un an jumătate de când ţine prima pagină a tabloidelor din cauza scandalului cu fostul soţ, Claudia Pătrăşcanu a fost surprinsă în tandreţuri cu un tânăr arătos. Şi asta deoarece Claudia s-a decis să-şi vadă de viaţă şi să se dedice şi altor activităţi în afara scandalurilor cu fostul soţ. Aşa că a lansat o nouă melodie, “Bolnavă de amor”, care are un videoclip surprinzător.

Claudia Pătrăşcanu în tandreţuri cu un bărbat misterios

Melodia prezintă o frumoasă poveste de iubire înfiripată între o tânără (Claudia) şi un tânăr arătos. Videoclipul este presărat cu multe momente de tandreţe. Artista a declarat, pentru “Star Matinal”, că cel mai greu i-a fost să se lase îmbrățișată, şi asta întrucât în ultimii doi ani astfel de momente au lipsit complet din viaţa ei.

Pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând.  Am așteptat cu drag să filmez acest clip. A vrut să mă plimbe pe străzile din Italia, este făcut într-un platou.Am cunoscut un băiat drăguț, care încearcă să mă curteze, să îmi ofere flori. Se pare că iubirea învinge întotdeauna. L-am filmat în România. El este din Republica Moldova. El este foarte cunoscut în India, este manechin. Îi mulțumesc că a avut răbdare cu mine, pentru că nu mi-a fost ușor după o perioadă atât de ușoară să mă las îmbrățișată”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit sursei citate.

Citeste si Scandal uriaș între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. „M-a scuipat în ochi. Mi-a zis să mă duc la pușcărie sau să mor”

Însă artista menţionează că acum se simte vindecată şi pregătită să iubească şi să se lase iubită.

Sunt un om vindecat. Dar am sufletul deschis și îmi place să iubesc și să ofer iubire, atunci nu mi-am închis sufletul de tot. Acum sunt singură de 2 ani, dar asta nu înseamnă că voi rămâne toată viața singură, dar sunt deschisă. Deocamdată îmi doresc să depășesc această perioadă grea din viața mea. Mă axez pe carieră și mă ocup de copiii mei minunați pentru care am aceea iubire unică, de necomparat”, a mai spus artista la „Star Matinal”.

Citeşte şi Claudia Pătraşcanu, acuzaţii şocante: „Copiii au vorbit cu Bianca şi era goală. Mimează perversiuni sexuale cu păpuși”