Gabi Bădălău, cadou de suflet pentru Bianca Drăguşanu. Cum şi-a emoţionat viitoarea soţie FOTO

Bianca Drăgușanu are parte de noi surprize după vacanţa din Maldive şi a primit un cadou de suflet de la viitorul ei soţ, Gabi Bădălău.

20 ian. 2021, 19:17
Gabi Bădălău, cadou de suflet pentru Bianca Drăguşanu. Cum şi-a emoţionat viitoarea soţie FOTO

Bianca Drăguşanu a primit un cadou de suflet de la Gabi Bădălău. Imaginea publicată de vedetă a fost însoțită de un mesaj în care a dezvăluit că darul l-a primit fără un motiv anume.

Gabi Bădălău, cadou de suflet pentru Bianca Drăguşanu

Bianca Drăgușanu, 38 de ani, a primit un buchet uriaș de trandafiri albi și roz de la iubitul său. Gestul lui Gabi Bădălău i-a bucurat enorm sufletul fostei prezentatoare, care l-a rugat să-i facă o fotografie cu superbele flori. Vedeta a adăugat pe Instagram şi un mesaj în limba engleză la descriere următoarele gânduri: „Time, attention and love. Spoiled. Blessed. Loved #bestisyettocome #happy #love #justbecause #is #tuesday #freedom #wild”, adică „Timp, atenție și dragoste. Răsfățată. Iubită #CeEMaiBunUrmeazăSăVină #fericită #iubire #DoarPentruCă #este #marți #libertate #sălbatică)”.

Dana Budeanu, despre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău: „Tu ai mai fost cu cocalari”

Bianca Drăguşanu a confirmat acum o zi nunta cu fostul soţ al Claudiei Pătrășcanu: „Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit!”.

Bianca Drăguşanu a mai fost căsătorită cu Victor Slav şi Alex Bodi şi are o fetiţă din mariajul cu fostul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV. Gabi Bădălău este în proces de divorţ cu Claudia Pătrăşcanu, cu care are doi băieţi.